O doctoriță a ajuns fără voia sa expertă în masaj erotic

17 februarie 2017 12:24

O doctoriță a ajuns, fără voia sa, la rubrica de masaj erotic a unui ziar, fiind sunată de mai mulți bărbați care i-au solicitat serviciile.

O doctoriţă care a fost sunată în repetate rânduri de diverşi bărbaţi dornici să beneficieze de serviciile de masaj pe care conform unui anunț din ziar le oferea aceasta s-a adresat instanței, dar dosarul a fost închis definitiv de judecătorii Tribunalului Sibiu, în defavoarea doctoriţei.

În cauză, doctoriţa a declarat judecătorilor că a fost sunată de „clienţi“ în timp ce se afla la serviciu, în spital, dar şi când era acasă, scrie ziuaconstanta.ro. Conform mărturiei doctoriței, ea l-a întrebat pe unul dintre bărbaţii care au sunat-o de unde are numărul ei de telefon. Acesta i-a comunicat că a luat numărul de telefon dintr-un ziar, de la rubrica destinată matrimonialelor/masaje erotice.

În scurt timp, doctoriţa a dat în judecată persoana care a publicat anunţul şi care a indicat numărul său de telefon ca fiind cel al persoanei care prestează respectivul serviciu.

În primă instanţă, doctoriţa a câştigat despăgubiri de 500 de lei.

Nemulţumită, ea s-a adresat Tribunalului Sibiu, instanţă care i-a respins acţiunea, obligând-o să achite suma de 1.200 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare.

Decizia Tribunalului Sibiu este definitivă.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro