Zoe Steyn din Africa de Sud povestește că aștepta un val să facă surf atunci când s-a întâlnit față în față cu prădătorul de 10 metri lungime. Ea spune că tot ce a văcut a fost un „uriaș ochi negru” care o privea drept la ea, când a fost aruncată de pe placă în apă. ”Am auzit un sunet puternic când mi-a luat placa de surf și a început să o scuture. Și-a înfipt fălcile în placă, la o distanță foarte mică de piciorul meu. Eu m-am tras la o parte și apoi am văzut o formă neagră în apă și m-am panicat”, a povestit tânăra.


Citește și: Povestea omului care a căzut din spațiu și din care a mai rămas doar o bucată carbonizată


Din fericire, un prieten al fetei, JP Veaudry, în vârstă de 40 de ani, se afla în apă la vremea respectivă și a putut să-i sară în ajutor să o scoată din apă. El a spus pentru MailOnline Travel că nu a văzut rechinul, „Totul s-a întâmplat foarte repede. Zoe țipa în timp ce rechinul scosese placa de sub ea. Primul meu gând a fost să ies mai repede pe plajă. Dar nu am putut să o las acolo cu rechinul, așa că am mers spre ea. Între timp, ea se urcase înapoi pe placă și ne-am întors împreună pe mal”, a povestit JP Veaudry.

atacata de un rechin alb în timp ce făcea surf

Tatăl lui Zoe a spus că, deși era șocată de incident, fata s-a întors în apă a doua zi. „Se va întoarce în apă mâine pentru antrenamente. Suntem recunoscători pentru faptul că întâlnirea / atacul (numiți-l cum vreți), a lăsat-o neatinsă”, a scris tatăl fetei pe un site specializat pentru surferi.


Citește și: Jurații X Factor încasează bani frumoși pe firmele lor. Delia învârte milioanele, Brenciu și Bănică, sutele de mii


Foto: zigzag.co.za

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu