MENIU CAUTĂ
13 Iul. 2018 23:00

O fată de 14 ani din Iași, tunsă cu o foarfecă folosită la oi. Unchiul ei a vrut să îi dea o lecție

Distribuie

O fată de 14 ani din Iași a fost tunsă cu o foarfecă folosită la oi. Agresorul este chiar unchiul ei, care a vrut să o disciplineze. Mai mult, individul a amenințat-o că îi va tăia o ureche. Copila a avut nevoie de îngrijiri medicale iar polițiștii au demarat o anchetă.

O fată de 14 ani, satul Rediu, judeţul Iaşi, a fost tunsă cu foarfeca oilor. Copila a fost bătută, tunsă și agresată de un recidivist, care este chiar unchiul ei. Sora fetei a anunțat poliția, arată Mediafax. Potrivit anchetatorilor, în timp ce adolescenta se afla pe uliţa din satul Rediu, Radu Chiriac, unchiul său, ar fi lovit-o pe fetiţă cu pumnii în piept şi în zona capului, după care a împins-o pe aceasta într-o curte folosită pentru adăpostirea animalelor. A înghesuit-o într-un stâlp și a tuns-o cu o foarfecă pentru tuns oile.

Mai mult, îndividul a ameninţat-o pe nepoată că îi va tăia o ureche. Poliţişii au fost sesizaţi de sora fetei, care le-a spus oamenilor legii de chirurile la care a fost supusă adolescenta.


VIDEO/ Unde poți să te angajezi dacă nu ai luat BAC-ul. Peste 7.000 de locuri disponibile pentru elevii care nu au promovat


 

Comentarii