MENIU CAUTĂ
09 Aug. 2018 14:14

FOTO | O femeie care nu scăpa de dureri de cap a primit vestea că mai are 24 de ore de trăit

Distribuie

Femeia suferea de migrene de care nu putea scăpa indiferent de cât de multe pastile lua. Ea a mers la medic și a aflat că mai are doar 24 de ore de trăit. 

Renae Williamson, 39 de ani, a fost nevoită să-și vândă casa, să-și dea demisia și să folosească toți banii pe care îi avea în bancă în urma diagnosticului devastator pe care l-a primit.

Ea suferea de dureri de cap cumplite și s-a hotărât să meargă la medic după ce migrenele nu cedau indiferent de cât de multe pastile lua, potrivit mirror.co.uk.

Astfel Renae a ajuns la doctor, iar după ce a fost supusă unui RMN, a primit vestea cumplită. Medicii i-au spus că are cancer, o tumoare cerebrală masivă și că mai are doar 24 de ore de trăit. Însă Renae a fost operată de urgență și chirurgii au reușit să-i scoată uriașa masă.

După o luptă epuizantă pe drumul spre recuperare, coșmarul femeii nu s-a oprit aici. Peste câteva săptămâni, o altă tumoare mare a fost descoperită de medici. Ea a fost supusă unei alte operații de extirpare a tumorii.

Renae se află în prezent în spital, acolo unde se luptă cu boala necruțătoare care a lăsat-o nu doar cu urme fizice și psihice, dar și cu 5 dolari în cont.


Ilie Năstase, acuzat că i-a spart casa lui Brigitte. Prima reacție a fostului tenismen: „O fi intrat altul, amantul”


 

 

 

 

 

Citește mai multe despre boala, Cancer, diagnostic, dureri de cap, migrene, operatie și tumoare pe Libertatea.

Comentarii