Mergi direct la conținut »
O femeie de 85 de ani din Craiova a murit din pricina unei veioze
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

O femeie de 85 de ani din Craiova a murit din pricina unei veioze

O bătrână din Craiova și-a găsit sfârșitul după ce o veioză a făcut scurt-circuit și a luat foc. Acesta s-a extins la covor, iar femeia a murit, cel mai probabil, intoxicată.

Tragedia a avut loc într-un apartament din cartierul Brazda lui Novac, din Craiova, a dezvăluit gds.ro.

Vecinii au alertat poliția

Tragedia a avut loc după ce o veioză pe care femeia a lăsat-o în priză a făcut scurtcircuit şi a luat foc. Incendiul s-a extins la covorul din cameră, iar când pompierii au intervenit au găsit-o pe bătrână moartă pe o canapea. Deocamdată nu se ştie dacă bătrâna prezenta arsuri sau s-a intoxicat de la fum. Vecinii au fost cei care au alertat pompierii.

„În cursul acestei dimineți, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că ușa locuinței unei femei de 85 de ani, din Craiova este închisă, iar această nu răspunde, existând indicii că în interior ar avea loc un incendiu. La fața locului s-au deplasat polițiștii și pompierii, care au găsit femeia decedată. Nu are urme de violența.

Ușa era închisă pe interior. Nu sunt suspiciuniÎn interior era mult fum în interior și această ar putea fi o cauză. Urmează să se stabilească cu exactitate”, au declarat reprezentanţii IPJ Dolj.


Paradoxul Metrorex | În timp ce sindicatul cere majorări de 42%, compania se împrumută şi pune gaj trenuri pentru plata lucrărilor din Drumul Taberei

Deputatul PSD Florin Iordache, pasionat de pescuit sportiv, cu gesturi de fotbalist. Ce gesturi obscene au făcut Răzvan Lucescu, Stelea, Ioan Andone sau Gigi Becali

Supravieţuitorii tragediei din Colectiv, în faţa judecătorului. „Jetul de artificii nu ajungea la stâlp, nu ştiu dacă asta a fost cauza incendiului”

 

Close
Închide
  Close