Mergi direct la conținut »
O femeie din Uganda luptă să își crească cei 38 de copii, mai multe perechi de gemeni și cvadrupleți
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O femeie din Uganda luptă să își crească cei 38 de copii, mai multe perechi de gemeni și cvadrupleți

O femeie din Uganda luptă să își crească cei 38 de copii, mai multe perechi de gemeni și cvadrupleți

Mariam Nabatanzi din Uganda, în vârstă de 39 de ani, se luptă acum să își crească singură cei 38 de copii care au supraviețuit, după ce soțul ei a abandonat-o în urmă cu trei ani.

Femeia a fost obligată să se căsătorească la vârsta de 12 ani, iar de-alungul anilor a născut 44 de copii, mai multe serii de gemeni, tripleți și cvadrupleți, scrie Reuters.

Abandonul soțului său vine după un lung șir de evenimente nefericite din viața femeii care trăiește, împreună cu copiii, în patru case dintr-un sat aflat la 50 de km de capitala Kampala.

La doar trei zile de la nașterea ei, Nabatanzi a fost părăsită de mama ei. După ce tatăl ei s-a recăsătorit, mama vitregă i-a omorât cei cinci copii, punându-le otravă în mâncare. Nabantazi a scăpat doar pentru că se afla în vizită la o rudă.

„Aveam doar șapte ani atunci, mult prea mică pentru a înțelege măcar ce înseamnă moartea. Rudele mi-au povestit ce s-a întâmplat”, a declarat Mariam Nabatanzi, pentru Reuters. Ea a crescut cu dorința de a avea șase copii pentru a-și întregi, cumva, familia pierdută.

Citește și:

VIDEO | Interviu cu „Domnul Alocație”, Robert Sighiartău, secretarul general al PNL: „Tăriceanu n-a făcut decât să fie la butoniera lui Liviu Dragnea și să aplice tot ce a vrut el”

 

 
 
Close
Close
Închide