De Petre Dobrescu,

Noah Adenuga, 77 de ani, soțul femeii, a spus că s-au căsătorit în 1974 și au încercat toată viața să aibă copiii lor, a notat CNN.

“Sunt un visător și toată viața am crezut că acest vis ni se va împlini”, a spus Noah Adenuga, pentru CNN.

Femeia a născut prin cezariană, în săptămâna a 37-a de sarcină, la un spital din Lagos, dar spitalul n-a anunțat la momentul respectiv miracolul pentru a-i da proaspetei mămici timp să se recupereze.

“Dat fiind faptul că avea o vârstă și era în fața primei nașteri, a fost o sarcină de risc ridicat, mai ales că urma să aibă gemeni, dar am reușit s-o ajutăm să ducă sarcina la termen”, a spus doctorul Adeyemi Okunowo, care a făcut operația de cezariană.

Băiețelul și fetița cuplului Adenuga sunt perfect sănătoși.

Cea mai bătrână mamă din lume are 73 de ani

Anul trecut, în India, o femeie în vârstă de 73 de ani a născut gemene. Ea este recunoscută oficial ca fiind cea mai în vârstă femeie care a născut.

Doctorul Okunowo a spus că, deși femeile în vârstă sunt capabile să rămână gravide prin fertilizarea artificială, nu recomandă sarcinile la o vârstă atât de înaintată.

“Pot apărea și alte probleme medicale specifice legate de vârstă. Ea a fost norocoasă, dar alte femei pot muri din cauza complicațiilor”, a mai spus doctorul Adeyemi Okunowo.

Citeşte şi:

Cum unește Dinamo pe PSD și PNL. Primarul PSD Negoiță de la PS3 și viceprimarul PNL Popescu de la PS2 folosesc aceiași oameni de imagine

Șeful Poliției Bolintin Vale a fost schimbat din funcție, după ce a bătut crunt un bărbat culcat pe jos, cu mâinile la ceafă

Disperarea unei paciente asimptomatice cu COVID-19, internată de o lună în Piatra Neamț: “Consumăm resurse care pot fi folosite în alte cazuri grave”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor