Mergi direct la conținut »
FOTO | O femeie s-a sinucis accidental în timp ce era însărcinată. Ce mesaj i-a trimis iubitului ei înainte să moară Galerie foto
5imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | O femeie s-a sinucis accidental în timp ce era însărcinată. Ce mesaj i-a trimis iubitului ei înainte să moară

FOTO | O femeie s-a sinucis accidental în timp ce era însărcinată. Ce mesaj i-a trimis iubitului ei înainte să moară

Kimberley Need, 35 de ani, abia fusese la doctor pentru a face ecografia de 16 săptămâni de sarcină și i-a trimis un mesaj de dragoste iubitului ei. 

Dar în aceeași după-amiază ea a fost găsită moartă în casa cuplului din Oldham, Greater Manchester. Femeia care mai avea doi copii a murit după ce a adulmecat gaz dintr-o cutie.

Ea ar fi inhalat gazul pentru a obține un efect asemănător cu cel al consumului de droguri, dar nu abuzat și nu l-a consumat foarte des, potrivit mirror.co.uk.

O anchetă a dezvăluit că tânăra mama suferea de depresie postnatală după nașterea celor doi copii pe care i-a avut cu fostul partener.

În 2016, Kimberley avusese un comportament volatil și a vrut să-și pună capăt zilelor, dar a cerut atunci ajutorul unui specialist și era mai bine.

Ultimul sms trimis de tânăra a fost către iubitul ei, Ben Banham. „Te iubesc mereu bărbatul meu sexy”, a scris femeia care s-a sinucis fără să vrea.

Autoritățile au descoperit că ea a murit din cauza sindromului morții subite după ce a adulmecat gazul. Kimberley nu a lăsat niciun bilet de adio și era în sfârșit mulțumită de viața pe care o avea.

Sursă foto Facebook. 

 


CITEȘTE ȘI: 


Close
Închide
  Close