MENIU CAUTĂ
15 Aug. 2018 16:29

FOTO | O femeie s-a spânzurat la doar câteva luni după ce s-a întors din luna de miere

Distribuie

Mamă a trei copii care abia se întorsese din luna de miere petrecută în Thailand a fost găsită spânzurată în grădina casei de către soțul ei. 

Cazul petrecut în Madeley, Cheshire, Marea Britanie, a ajuns abia acum în atenția presei. Dawn Fowler, în vârstă de 47 de ani, își găsise fericirea alături de Craig acum mai bine de cinci ani. Cei doi s-au căsătorit în luna august a anului trecut, iar pe 29 octombrie, femeia s-a spânzurat, potrivit The Sun.

Cuplul fusese cu două luni înainte de tragicul eveniment în luna de miere, în Thailanda. Apropiații spun că Dawn Fowler părea fericită după ce s-a întors din zilele de relaxare pe care le-a petrecut alături de soțul ei.

În seara de dinaintea tragediei, Fowler și Craig fuseseră într-un bar local, acolo unde femeia care era mamă a trei copii consumase destul de mult alcool.

Se pare că atunci când consuma alcool,  Dawn suferea de schimbări radicale de dispoziţie. După cinci sau șase pahare de vin, Craig a încercat să-și convingă soția să meargă acasă și au avut o ceartă minoră înainte de a ajunge acasă.

După ce au ajuns acasă, cei doi s-au băgat în pat. Mai târziu, Craig și-a descoperit soția moartă, în grădină. Bărbatul a sunat la numărul de urgență și a efectuat manevre de resuscitare, dar nu a reușit să o salveze și femeia a fost declarată moartă.

Examinarea medicilor legiști a stabilit că Dawn Fowler a murit prin asfixiere cauzată de strangulare. Testele au arătat, de asemenea, că nivelul de alcool din sângele femeii era foarte mare.

Fiul lui Dawn, Matthew Bromfield, spune însă că este vorba despre o moarte suspectă pentru că mama lui nu s-ar fi gândit niciodată să se sinucidă. Matthew spune că femeia nu s-a înțeles cu soțul ei pentru că bărbatul ar fi încercat să o controleze.

Autoritățile au considerat însă că, deși nu există suficiente dovezi că femeia ar fi intenționat să se sinucidă, acțiunile ei ar fi fost influențate de consumul mare de alcool.

Foto Facebook Dawn Fowler și Craig Fowler


Experienţă înfricoşătoare pentru Amalia Enache în Brazilia. Şi-a croit drum prin cartierul traficanţilor de droguri


 

 

 

Citește mai multe despre luna de miere pe Libertatea.

Comentarii