MENIU CAUTĂ

O femeie şi-a ucis bebeluşul imediat după ce l-a născut. L-a sufocat şi l-a aruncat peste gard, la vecini

Distribuie

O tânără în vârstă de 23 de ani și-a ucis copilul la câteva minute după ce l-a născut. Și-a sufocat bebelușul cu sânge rece, iar apoi i-a aruncat trupul peste gardul vecinului.

Crima care a avut loc în statul american Colorado a îngrozit o lume întreagă. Camille Wasinger-Konrad, în vârstă de 23 de ani, a născut în apartamentul ei închiriat din Highlands Ranch pe 2 ianuarie, potrivit dailymail.co.uk.

Femeia a acoperit gura copilului abia născut ca nimeni să nu-l poată auzi cum plânge. Apoi, tânăra l-a băgat pe micuț într-o pătură, l-a scos din casă și l-a aruncat peste gard, la vecini.

În cădere, bebelușul s-a lovit de un grilaj și de o bancă. Trupul neînsuflețit al micuțului a fost descoperit 15 ore mai târziu de câinele vecinului.

Camille a încercat să mintă autoritățile declarând că nu știa că este gravidă. Ea le-a povestit polițiștilor că a avut crampe stomacale în jurul orei 6.00 dimineaţa, iar bebeluşul a ieșit „pur şi simplu”.

Anchetatorii au aflat însă de la un coleg de serviciu al femeii că aceasta ceruse un nou program de lucru la serviciu pentru că ar fi spus că este gravidă.

Mai mult, tânăra s-a confesat unui detectiv că nu voia să intre în bucluc și că a vrut „doar să scape de el”, referindu-se la copilul ei. Femeia a fost arestată și riscă ani grei de închisoare pentru fapta sa oribilă.


Predispuși la depresie, din cauza vremii! Meteosensibilitatea de tranziție e sora mai mică a depresiei de sezon, susține psihologul Libertatea


Citește mai multe despre Copii și Mama pe Libertatea.

Comentarii