MENIU CAUTĂ
03 Sep. 2018 12:31

O femeie și-a ucis soțul punându-i picături pentru ochi în apa de băut

Distribuie

O femeie din Carolina de Sud a fost acuzată de crimă după ce ea și-a otrăvit soțul punându-i picături de ochi în apa de băut, scrie ABC News citând poliția locală.

Lana Clayton, în vârstă de 52 de ani, a recunoscut uciderea soțului ei, Stephen Clayton, după ce la autopsie s-a descoperit că acesta a fost otrăvit cu tetrahidrazină, a declarat biroul Sheriff-ului din York. Tetrahidrozolina este o substanță chimică folosită în picăturile oftalmice pentru eliminarea roșeții ochilor.

Stephen Clayton, în vârstă de 64 de ani, a fost găsit mort în casa sa din Clover, Carolina de Sud, pe 21 iulie. Soția lui a organizat înmormântare acestuia în curtea casei lor și nimeni nu bănuia că ceva ar fi fost în neregulă. Dar rezultatele autopsiei efectuate de legiști au arătat că moartea bărbatului a survenit prin otrăvire.

Soția victimei a recunoscut că l-a otrăvit pe bărbat punând picături pentru ochi în apa de băut pe care i-o dădea acestuia. „Nu avem un motiv clar pentru care a comis crima. Nu știm ce a determinat-o să facă acest gest, dar ancheta este încă în lucru', a declarat Trent Faris, purtător de cuvânt al Șerifului din York.


Citește și: VIDEO/ A început goana după rechizite! Câţi bani cheltuie părinţii pentru noul an şcolar


 

Comentarii