Mergi direct la conținut »
O fetiță de 6 ani și-a ucis frățiorul cu o centură de siguranță
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O fetiță de 6 ani și-a ucis frățiorul cu o centură de siguranță

O fetiță de 6 ani și-a ucis frățiorul cu o centură de siguranță

Adrian Dreshuan Middleton, 26 de ani, este acuzat de abandon după ce și-a lăsat copiii singuri în mașină. El le-a spus ofițerilor că a lipsit aproape o oră pentru că a mers să cumpere ceva. 

Tatăl a mai spus polițiștilor că le-a lăsat copiilor aerul condiționat pornit, le-a pus un film și le-a dat apă și mâncare cât el a fost plecat să cumpere haine.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care bărbatul se întoarce la mașină și își găsește fata de 6 ani plângând, potrivit metro.co.uk.

Când a întrebat-o unde este fratele ei, micuța a spus că a făcut ceva rău. Mai târziu, ea le-a povestit polițiștilor că s-a jucat cu băiețelul și s-a enervat pentru că el nu se mai oprea din plâns. Ea a înfășurat centura de siguranță de gâtul fratelui ei și a crezut că acesta a adormit.

Middleton a declarat că a verificat ce fac copiii prin geamul magazinului, dar imaginile surprinse de camere au arătat că nu este așa cum spune.

Deși a încercat să-și salveze fiul, băiețelul a fost pronunțat mort la Spitalul de Copii din Texas. Fetița nu va fi acuzată pentru faptele ei.


IMAGINI ȘOCANTE | Tânără snopită în bătaie și jefuită în scara unui bloc din Alba-Iulia. Scena îngrozitoare a fost filmată de camerele de supraveghere


 

 

Close
Închide
  Close