MENIU CAUTĂ
11 Noi. 2018 15:50

O fostă campioană de tir a murit la numai 39 de ani! A fost bătută de fostul ei partener în fața copilului de cinci ani

Distribuie

Marianna Pepe, în vârstă de 39 de ani, fostă campioană a Italiei la tir, a murit în noaptea de miercuri spre joi, în condiții suspecte, a anunțat quotidiano.net.

Cu o noapte înainte de această dramă, Marianna Pepe a avut un conflict cu partenereul ei, care a bătut-o violent în fața copilului ei în vârstă de numai cinci ani.

A combinat alcoolul cu drogurile

Ea a fugit de acasă cu copilul de mână și a rugat un prieten s-o găzduiască. Acolo a murit în noaptea de miercuri spre joi în condiții neclare. Se pare că ea a combinat mult alcool cu o doză prea mare de droguri.

Pe 4 noiembrie, Marianna Pepe a participat la un marș în onoarea celei de-a o suta aniversări a încheierii Primului Război Mondial. 

Conform rudelor, ea traversa o perioadă grea, în care voie să pună capăt unei relații toxice. S-a adresat chiar și unui grup anti-violență conjugală pentru ajutor, dar ultima bătaie încasată a făcut-o să ia decizia de a se muta în apartamentul din Muggia unde și-a găsit sfârșitul.

O altă sportivă a murit în condiții misterioase în urmă cu puțin timp.


Ce face poliţista din Argeş al cărei soţ şi-a împuşcat copilul şi apoi s-a sinucis

Cum s-a îmbrăcat Adelina Pestrițu la petrecerea de botez a fiicei sale. Ultra sexy într-o rochie transparentă

Schimbare importantă la Loteria Română! Jucătorii n-au știut cum să reacționeze când și-au achiziționat bilete pentru tragerea de duminică

Citește mai multe despre Alcool și Deces pe Libertatea.

Comentarii