Mergi direct la conținut »
O întreagă familie a fost spulberată în accidentul de la Dumbrăveni. Fuseseră la Cluj pentru a studia ofertele facultăților
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O întreagă familie a fost spulberată în accidentul de la Dumbrăveni. Fuseseră la Cluj pentru a studia ofertele facultăților

O întreagă familie a fost spulberată în accidentul de la Dumbrăveni. Fuseseră la Cluj pentru a studia ofertele facultăților

Un teribil accident rutier a avut loc aseară, la Dumbrăveni, în județul Sibiu. Povestea familiei nimicite în acest teribil accident rutier este cutremutătoare.

Tatăl, un bărbat în vârstă de 45 de ani, mergea cu viteză și s-a înscris într-o depășire periculoasă. A intrat pe contrasens și a lovit frontal o dubiță ce venea din sens opus.

Și șoferul dubei a fost rănit

Tatăl și fata lui cea mare, în vârstă de 20 de ani, au murit pe loc. Soția lui, în vârstă tot de 45 de ani, și fata cea mică, de 16 ani, au fost grav rănite. Și șoferul dubei cu care s-au ciocnit a fost rănit.

Familia se întorcea de la Cluj, unde fusese să studieze oferta facultăților, fiindcă fata cea mare voia să se înscrie la universitate din toamnă, a notat observator.tv. Drumul lor s-a oprit la 30 de kilometri de casă, la Dumbrăveni. Familia locuia la Sighișoara.


Filiera italiană! O nouă pacientă mutilată la nas de Matthew Mode își amintește că „medicul chirurg” a intrat în sala de operație alături de un prieten, Michelle di Chirico, un dentist! „Când mi-a dat pansamentul jos, nasul meu arăta ca un şniţel bătut pe tocător”

 
 
Close
Close
Închide