De Cristian Anton,

Poliția din Deer Park a descoperit marțea trecută, la ora 08.45 dimineața, cadavrele lui Ashley Auzenne, de 39 de ani și ale celor trei copii ai săi, Parish (11 ani), Eleanor (9) și Lincoln (7).

Polițiștii au găsit la fața locului și arma cu care femeia și-a împușcat mortal copii, înainte de a se sinucide.

Ashley tocmai finalizase divorțul de Murvin, iar fostul ei soț a declarat că femeia era ”foarte supărată” din cauza acestui lucru.

Femeia era îngrijorată că nu va fi în stare să se mute alături de copii în orașul său natal și va trebui să își ia un job ca să-i plătească fostului soț chirie pentru a rămâne în actuala casă, a spus Murvin.

Totuși, bărbatul s-a arătat șocat de ce a putut face fosta lui soție.  

Ashley a făcut tot ce a putut pentru a fi o mamă bună. Am avut problemele noastre, ne-am certat ca orice cuplu care trece printr-un divorț, dar nu am avut niciodată vreun motiv să cred că este capabilă de așa ceva. Nimeni nu a avut.

Murvin Auzenne, fostul soț:

Mama care și-a împușcat mortal cei trei copii era un militant activ împotriva armelor, având la profilul de Facebook mesajul “#End Gun Violence”.

La un moment dat, femeia se plângea tot pe Facebook de lupta sa împotriva lupusului de care suferea, tulburările de somn, artrită, depresie și anxietate.

În iulie, Ashley a postat fotografii în care zâmbea înconjurată de cei trei copii.

”Erau copiii pe care îi voiai în preajmă, se jucau frumos, vorbeau cu adulții, erau niște copii fantastici”, a spus bunicul Murvin Auzenne Sr.

Citeşte şi:

În urma dezvăluirilor Libertatea, profesorul care a devenit medic primar prin uz de fals a fost înlăturat de la șefia Comisiei de Nefrologie. Decizia, luată de Sorina Pintea în ultima ei zi de mandat

Oferă-ți 5 minute ca să vezi care dintre candidații la prezidențiale e mai aproape de convingerile tale

Cum folosește Klaus Iohannis oamenii din stat ca să fie reales! Membru CNA implicat în campania electorală online a președintelui

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor