Mergi direct la conținut »
O nouă explozie în Sri Lanka. O camionetă a sărit în aer în timp ce geniștii încercau să dezamorseze o bombă în Colombo
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O nouă explozie în Sri Lanka. O camionetă a sărit în aer în timp ce geniștii încercau să dezamorseze o bombă în Colombo

O nouă explozie în Sri Lanka. O camionetă a sărit în aer în timp ce geniștii încercau să dezamorseze o bombă în Colombo

O nouă explozie s-a produs, luni, în Colombo, capitala statului Sri Lanka. Martorii spun că deflagrația a fost una de mici dimensiuni, dar mulțimea s-a speriat și s-a creat panică.

O camionetă a explodat în apropierea bisericii Sf Anton, una dintre lăcașurile de cult din Colombo la care au avut loc atacurile din ziua de Paște.

”Furgoneta a explodat când echipa de deminare a STF (Forţa Specială de Reacţie Rapidă) şi forţele aeriene au încercat să dezamorseze bomba”, a declarat un martor citat de Reuters.

Jurnalistul The Guardian, Michael Safi, a postat pe Twitter imagini cu mulțimea fugind panicată.

Bilanţul atacurilor din Sri Lanka a ajuns la 290 de morți, luni dimineața, 22 aprilie. Cel puțin 500 de persoane au fost rănite în urma exploziilor care au vizat cinci hoteluri și trei biserici din oraşele Colombo, Negombo şi Batticaloa.

Potrivit autorităților locale, 24 de suspecți au fost arestați până acum în acest caz. Poliția din Sri Lanka a anunțat că zeci de cetățeni străini se numără printre victime.


Citește și: Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor. Semnificaţia fiecărei zile din ultima săptămână din Postul Paştelui


 

 
 
Close
Close
Închide