MENIU CAUTĂ
20 Sep. 2013 12:58

O NOUĂ IPOTEZĂ! Ce s-a întâmplat între 9 şi 11, când Ionuţ a fst omorât de câini

Distribuie

Jurnaliştii de la Evenimentul Zilei au analizat şi ei toate probele şi au propria versiune cu privire la felul în care s-au petrecut faptele.
Luni, 2 septembrie, ora 09.21. Este ultimul moment în care Ionuţ Anghel apare viu în înregistrările camerelor video din Parcul Tei. Acesta alerga cu fratele său, Andrei, pe alei. Bunica lor nu apare în înregistrări. În câteva minute cei mici dispar din raza camerelor video. Din câte se ştie, fraţii Anghel au pătruns pe un teren viran.
11.00. În jurul acestei ore, Ionuţ intră în curtea de pe terenul din vecinătatea parcului Tei, unde este atacat de o haită de câini comunitari. Echipajul SMURD, sosit la locul decesului în jurul orei 13.20, a estimat că băieţelul murise de două ore şi jumătate, adică la ora 11.00. Fratele său fugise, speriat de patrupedele furioase, în afara parcului.
11.36. Andrei Anghel, însoţit de un bărbat de 30 de ani, este dus la un gardian din parc. Băieţelul povesteşte că s-a pier dut de bunica sa şi, însoţit de gardian, se îndreaptă spre aceasta.
11.41. Martorul care l-a găsit pe Andrei îl lasă pe copil cu gardianul şi iese din parc.
12.20. La această oră s-a făcut un apel la 112 dat de bunica lui Ionuţ Anghel, care i-a alarmat pe poliţişti de dispariţia copilului. „Noi am aflat că bătrâna a cerut unei femei din parc telefonul mobil pentru a anunţa dispariţia copilului”, ne-a declarat poliţistul.
12.25. Primii care au ajuns în Parcul Tei au fost lucrătorii Secţiei 7, cea mai aproape de loc.
12.55. Au apărut în zonă cei de la Serviciul Urmăriri a Sectorului 2, care au fost chemaţi să se ocupe de cercetările privind dispariţia, dar şi să vorbească cu bunica neglijentă.
„Bătrâna era cu nepotul mai mare. El ne-a arătat că au intrat pe locul din gard, unde lipsea poarta şi a zis: «Ne-au muşcat o haită de câini, am mers prin spărtura aia. Când ne-am întos la copil ca să-l întrebăm pe unde au mers, acesta nu mai vorbea. Ni s-a părut ciudat. Am avut impresia că bunica i-ar fi spus ceva…»”, ne-a precizat poliţistul.
Mai multe pe evz.ro

CITEŞTE ŞI

  • Mărută, ÎN LACRIMI LA TV, alături de bunica copilului UCIS DE CÂINI! | FOTO
  • Criza maidanezilor! Brigitte Bardot trimite UN MESAJ preşedintelui ROMÂNIEI, după ce CÂINII VAGABONZI l-au ucis pe IONUŢ
  • DEZVĂLUIRE EXCLUSIVĂ ! Unde l-a găsit bărbatul misterios pe fratele copilului omorât de câini!
  • Imaginile care te vor bântui! Cum arată chistul hidatic, una dintre cele mai grave boli transmise de maidanezi – VIDEO ŞOCANT
  • L-au îngropat cu maşinuţele lui preferate
  • ÎNCĂ un NECAZ în familia COPILULUI UCIS DE CÂINI! Vezi ce s-a ÎNTÂMPLAT cu FRATELE LUI IONUŢ!
  • Fratele lui Ionuţ, băiatul ucis de maidanezi în Capitală, a povestit cum i-au sfâşiat câinii fratele
Comentarii