Mergi direct la conținut »
O pisică s-a întors acasă după 12 ani. Era plecată de așa mult timp, că a surzit
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O pisică s-a întors acasă după 12 ani. Era plecată de așa mult timp, că a surzit

O pisică s-a întors acasă după 12 ani. Era plecată de așa mult timp, că a surzit

O pisică s-a întors acasă după 12 ani, timp în care stăpânii își pierduseră orice speranță că ar mai putea să o găsească. Pisica îmbătrânise și a surzit, dar și-a recunoscut stăpâna după tot acest timp.

Lara dispăruse de acasă în 2006, iar după o căutare disperată de câteva săptămâni, stăpânii ei s-au consolat cu ideea că au pierdut-o. Dar săptămâna trecută ea a fost găsită de un veterinar care a dus-o înapoi la stăpânii ei, scrie Daily Mail.

Pisica a fost găsită de un veterinar care, după ce a văzut că are un microcip, a identificat-o în baza de date și a dus-o la domiciliul familiei din Tara Galilor.

Angie Hardy, stăpâna pisicii povestește: ”A fost o surpriză uriașă când am primit un telefon de la un medic veterinar care întreba dacă mi-am pierdut pisica. I-am spus că da, dar asta s-a întâmplat în urmă cu 12 ani. O oră mai târziu m-am întors acasă cu Lara, una dintre pisicile pe care familia noastră le-a  adoptat în urmă cu 16 ani”.

Stăpâna Larei spune că pisica este acum surdă, dar în afară de asta pare în regulă. „Ea este cea mai prietenoasă dintre pisici si mi se pare greu să cred ca nu a avut niciun contact uman în această perioadă”, a mai spus stăpâna pisicii.

Lara a dispărut din Aberthin în Țara Galilor din noiembrie 2006 și a fost găsită în St Athan, Țara Galilor.


Citește și: VIDEO/ Am fost la cel mai mare show aviatic din lume. Afaceri de 100 de miliarde € în două zile


Close
Închide
  Close