Mergi direct la conținut »
O profesoară din Câmpia Turzii a primit acasă o cutie cu vibratoare. Își acuză elevii de hărțuire
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O profesoară din Câmpia Turzii a primit acasă o cutie cu vibratoare. Își acuză elevii de hărțuire

O profesoară din Câmpia Turzii a primit acasă o cutie cu vibratoare. Își acuză elevii de hărțuire

O profesoară de limba română de la Liceul Teoretic „Pavel Dan” din Câmpia Turzii își acuză elevii de hărțuire, pentru că i-ar fi trimis acasă un pachet cu jucării sexuale. Conflictul cu elevii de clasa a XII-a a izbucnit în urmă cu mai multe săptămâni.

Adolescenții au vrut inițial să sancționeze greșelile de exprimare pe care profesoara le-ar face în timpul orelor. Tinerii au comandat pe Internet o carte de gramatică pe care i-au trimis-o profesoarei de limba română, notează observator.tv.

Mai apoi, în glumă, elevii au comandat mai multe jucării sexuale din Statele Unite pe care le-au trimis aceleiași profesoare.

Pe 23 octombrie, cadrul didactic a depus plângere la Poliție, susținând că este hărțuită de elevi. După o săptămână de cercetări, polițiștii au reușit să afle cine este elevul care a plasat comanda. Oamenii legii au descoperit că adolescentul a fost sprijinit de un alt coleg. Cei doi tineri au fost citați să se prezinte la secția de Poliție, unde au mers împreună cu părinții.

Scandalul nu s-a oprit însă aici. În urmă cu câteva zile, cei doi elevi ar fi fost prinși folosind telefoanele mobile în timpul orei, ceea ce este interzis prin regulamentul liceului. Profesoara le-a confiscat dispozitivele și i-ar fi amenințat că va citi mesaje în fața elevilor din clasă.

Unul dintre adolescenți s-a speriat teribil și a suferit o cădere de calciu. În acest caz, politiștii din Câmpia Turzii au deschis un dosar penal pentru hărțuire. Potrivit sursei citate, Inspectoratul Școlar Cluj s-a autosesizat și a cerut școlii să efectueze o anchetă internă.

sursă foto: Pixabay


Citește și Țara în care sărăcia le împinge pe mame să-și alunge copiii de acasă. „Nu mai pot să-i mai cresc, nu mai am cu ce”


 

Close
Închide
  Close