De Petre Dobrescu,

Vehiculul a ieșit de pe șosea, a rupt gardul metalic al unei case, a lovit mașina proprietarului și s-a izbit de un copac, a informat zch.ro.

Accidentul s-a produs la Turturești, comuna Girov,  în noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie, pe la ora 1.00.

Pompierii de descarcerare au intervenit la locul accidentului și au scos șoferița și pasagera din dreapta. Toate cele cinci victime au fost transportate la spital.

Polițiștii rutieri au stabilit, în urma cercetărilor, că accidentul a fost produs de șoferiță, o tânără de 25 de ani, din Piatra Șoimului, care avea 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, după cum a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Tânăra a intrat cu viteză într-o curbă la stânga, în timp ce conducea spre Piatra Neamț și a pierdut controlul volanului. În mașină erau patru femei cu vârste de 18 ani, 28 de ani, 48 și respectiv 52 de ani.

În cauză s-a deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Citeşte şi:

Mesajul tulburător de 1 Decembrie al Elenei, o fată de 24 de ani bolnavă de scleroză multiplă: “Cu dragoste, pentru țara mea, care nu mă poate trata!”

Microbuz cu sportivi, răsturnat în zona de munte a județului Vrancea. În zonă ninge abundent

Ce le-a spus polițiștilor un tânăr prin beat la volan și fără permis. „Aveți grijă să nu se agite berea, să nu se răsufle”

Horoscop 4 aprilie 2020. Săgetătorii au șansa de a avea o zi frumoasă
HOROSCOP

Horoscop 4 aprilie 2020. Săgetătorii au șansa de a avea o zi frumoasă