Mergi direct la conținut »
O soție înșelată e obligată să-i plătească daune morale amantei soțului ei. Ce s-a întâmplat când cele două s-au întâlnit
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O soție înșelată e obligată să-i plătească daune morale amantei soțului ei. Ce s-a întâmplat când cele două s-au întâlnit

O soție înșelată e obligată să-i plătească daune morale amantei soțului ei. Ce s-a întâmplat când cele două s-au întâlnit

Un război amoros s-a terminat la tribunal, cu decizia definitivă a magistraților de la Judecătoria Botoșani în cazul femei s-a răzbunat pe amanta soțului ei.

Incidentul a avut loc în februarie 2016, la câteva zile după Sfântul Valentin. O femeie din Botoșani, care își bănuia soțul că îi este infidel, a decis să-l urmărească pe bărbat. Era convinsă că soțul se ducea să se vadă cu amanta lui, relatează monitorulbt.ro.

Bănuielile femeii s-au dovedit a fi reale, pentru că soțul ei s-a întâlnit într-adevăr cu amanta, pe care a luat-o de la gară. De acolo, bărbatul a lăsat-o pe amantă să meargă spre casă cu mașina unei prietene.

Întâlnirea dintre soție și amantă nu a putut fi însă evitată, iar când și-a văzut „rivala”, femeia înșelată a deschis portiera mașinii, a tras-o violent de păr afară. Incidentul a fost oprit chiar de bărbatul care a luat-o pe soție și a plecat.

În urma incidentului, amanta și-a rupt glezna stângă și a avut nevoie de 60-70 de zile de îngrijiri medicale.

Din acest motiv, a decis să o dea în judecată pe agresoare, iar aceasta a fost condamnată la șase luni de închisoare, dar magistraţii au dispus amânarea aplicării pedepsei.

Astfel, soția înșelată a supusă unui termen de supraveghere de doi ani, dar a fost obligată să-i plătească amantei soţului daune morale de 2.500 de lei, precum şi toate cheltuielile privind prestaţiile medicale. Decizia definitivă a fost pronunţată zilele trecute de Curtea de Apel Suceava, hotărârea fiind definitivă.


Citește și:

EXCLUSIV | Descoperire istorică! Un brașovean și un iranian au găsit, ascuns într-un dulap de epocă și neatins de 80 de ani, dosarul pe care Antonescu l-a trimis cu armata la Moscova ca să revendice tezaurul României!

Close
Închide
  Close