MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

FOTO | O tânără de 22 de ani a fost ucisă de iubitul ei într-un joc sexual extrem

Distribuie

Britanica Anna Florence Reed a fost găsită fără suflare, marți, într-o cameră de hotel din Elveția. Iubitul tinerei, germanul Marc Schatzle, 29 de ani, a fost reținut în acest caz, fiind acuzat de omor. 

Luni seară, oaspeții hotelului Ramada La Palma au Lac din Locarno au raportat țipetele care veneau din camera celor doi iubiți. Un angajat al hotelului a fost trimis în camera lor pentru a încerca să-i liniștească, potrivit metro.co.uk.

Anna Florence Reed a fost găsită moartă în camera de hotel

A doua zi, Anna a fost pronunțată moartă de paramedicii care au fost chemați de către iubitul ei. Bărbatul care a fost reținut de poliție a declarat că fata a murit în timpul unui joc sexual extrem nereușit.

Inițial, nu au fost găsite urme de violență pe corpul ei, dar examinarea post-mortem a confirmat că Anna a murit sufocată. De asemenea, pe trupul ei au fost găsite mici fracturi și tăieturi.

Marc Schatzle, 29 de ani, este acuzat de omor

Foto: Facebook

Anul trecut, în noiembrie, o tânără a fost ucisă de un milionar într-un joc sexual extrem. Femeia a suferit mai mult de 40 de răni provocate în urma unei partide de sex.


Mihai Neșu și-a regăsit talentul copilăriei! A revenit la o veche pasiune, care putea să-i fie meserie: „Încerc să mă relaxez și să fac ceva util și pentru ceilalți”


 

 

 

Comentarii