MENIU CAUTĂ
17 Noi. 2018 11:52

FOTO | O tânără a fost ucisă de un milionar într-un joc sexual extrem. Cum a fost găsită femeia

Distribuie

John Broadhurst este acuzat de crimă după ce Natalie Connolly a fost găsită într-o baltă de sânge. Femeia a suferit mai mult de 40 de răni provocate în urma unei partide de sex. 

Bărbatul în vârstă de 40 de ani ar fi ucis-o pe tânăra de 26 de ani în casa în care cei doi locuiau împreună, în Kinver, West Mids. Incidentul a avut în primele ore ale dimineții de 18 decembrie 2016.

Femeia care avea un copil a fost găsită la baza scărilor din casă, purtând doar o fustă ridicată până în talie, plină de sânge, potrivit mirror.co.uk.

Instanța de judecată a auzit că John și Natalie consumaseră o cantitate mare de alcool și două grame de cocaină înainte să se angajeze într-o sesiune sadică de sex.

Se pare că milionarul a atacat-o pe Natalie în timpul partidei de sex pentru „a-i da o lecție” după ce a descoperit că ea trimisese mesaje indecente altui bărbat.

Analizele post-mortem au arătat că femeia a murit din cauza rănilor pe care le-a suferit, în combinație cu intoxicația cu alcool.

Broadhurst este în prezent judecat la tribunalul din Birmingham. El neagă crima și că ar fi cauzat rănile grave cu intenție. Este de așteptat ca procesul să dureze cel puțin cinci sau șase săptămâni.

FOTO TWITTER 


VIDEO | Angajate ale Ambasadei Irakului din Bucureşti acuză un consul de agresiune sexuală și au făcut reclamații la poliție. «A fost brutal, mi-a tras fermoarul, mi-a scos sânii afară»


Citește mai multe despre John Broadhurst, Natalie Connolly, Crima și milionar pe Libertatea.

Comentarii