Mergi direct la conținut »
O tânără de 23 de ani a jefuit un bărbat care tocmai luase pensia: "Mi-a băgat mâna în buzunar și mi-a luat banii". Hoața a fost prinsă în cinci minute
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O tânără de 23 de ani a jefuit un bărbat care tocmai luase pensia: "Mi-a băgat mâna în buzunar și mi-a luat banii". Hoața a fost prinsă în cinci minute

O tânără de 23 de ani a jefuit un bărbat care tocmai luase pensia: „Mi-a băgat mâna în buzunar și mi-a luat banii”. Hoața a fost prinsă în cinci minute

O tânără în vârstă de 23 de ani a jefuit un bărbat în vârstă de 64 de ani din localitatea Picior de Munte, comuna Dragodana, județul Dâmbovița. Femeia și un complice au urmărit un bătrân care tocmai încasase pensia.

Cei doi l-au urmat pe bătrân și i-au propus un târg. Fiindcă n-au ajuns la o înțelegere, i-au băgat, pur și simplu, mâna în buzunar, a informat targovistenews.ro.

„După ce am luat pensia, am fost urmărit de o persoană care a văzut unde am băgat banii. A venit la mine să îi cumpăr aur. «Mă, eu nu cumpăr așa ceva! Du-te și vinde unde vrei!». Am luat bicicleta ca să plec, dar atunci mi-a băgat mâna în buzunar și mi-a luat banii”, a povestit pățitul.

Prietenul ei a fugit

Fata nu s-a bucurat prea mult de „prada” realizată. În cinci minute, ea a fost încătușată de polițiști. Fata este din Vâlcea și a mai avut probleme cu legea.

Cel care a însoțit-o a reușit să fugă. Poliția l-a identificat și pe el, un bărbat care, de asemenea, are probleme cu legea.


Filiera italiană! O nouă pacientă mutilată la nas de Matthew Mode își amintește că „medicul chirurg” a intrat în sala de operație alături de un prieten, Michelle di Chirico, un dentist! „Când mi-a dat pansamentul jos, nasul meu arăta ca un şniţel bătut pe tocător”

Close
Închide
  Close