11 Sep. 2017 14:50

O tânără de 23 de ani a câștigat titlul Miss America după ce a răspuns la o întrebare politică

Distribuie

O tânără în vârstă de 23 de ani, din Dakota de Nord, a câștigat titlul de Miss America. Este prima concurentă din acest stat care se impune în cadrul concursului de frumusețe, vechi de aproape 100 de ani, relatează Reuters. Ea a devenit regina frumuseții, după ce a răspuns la o întrebare politică, respectiv dacă susține decizia SUA de a se retrage din Acordul de la Paris.

Cara Mund este o campională la dans, antrenându-se timp de mai multe luni alături de celebra companie de dans „The Rockettes”. De altfel, tânăra, care a fost admisă la universitatea de drept Notre Dame, a dansat pe melodia „The Way You Make Me Feel” la proba de talent a concursului.

La sesiunea de întrebări și răspunsuri, ea a fost întrebată despre decizia SUA de a se retrage din Acordul de la Paris, privind schimbările climatice. Tânăra a spus că, în opinia ei, „este o decizie proastă”. „Indiferent dacă crezi sau nu în schimbare climatică, trebuie să te afli la acea masă”, a spus Miss America 2018.

Cara Mund a reușit să câștige acest concurs, care i-a adus un salariu de șase cifre, precum și o bursă de 50.000 de dolari. Pe locul al 2-lea s-a clasat Miss Missouri, Jennifer Davis, urmată de concurentele din New Jersey, Kaitlyn Schoeffel, districtul Columbia, Briana Kinsey, și Texas, Margana Wood.

Membrii juriului le-au evaluat pe concurente în baza unor criterii precum răspunsurile la întrebări în premieră, un interviu personal și probele de talent, în rochie de seară și costum de baie. Multe concurente au ales să cânte sau să danseze pentru proba de talent.


Citește și: VIDEO | Papa Francisc a apărut cu un ochi vânăt, în Columbia. „Am fost lovit, sunt bine”, a glumit Suveranul Pontif


Foto: Hepta

Loading...
Comentarii