Amy Sharp, în vârstă de 18 ani, a evadat dintr-o secție de poliție din Sydney, fiind acuzată de fapte minore.  Ca să dea de urma ei, autoritățile au difuzat două fotografii cu tânăra, fotografii pe care le-au realizat atunci când aceasta a fost arestată. Imediat, fotografiile au fost preluate de jurnaliștii australieni, iar o televiziune a postat pe Facebook pozele, însoțite de informații despre Amy, relatează smh.com.au.

În mod clar, acest lucru nu a fost pe placul lui Amy. Tânăra a fost prima care a comentat și a rugat jurnaliștii să folosească o altă poză.

“Puteți să folosiți această poză, vă rog? Multumesc”, a scris Amy Sharp pe Facebook, la postarea despre evadarea ei.

Amy Sharp

Comentariul ei, însoțit și de un emoji, a primit extrem de rapid zeci de mii de likeuri. De astfel, un internaut a comentat că autoritățile ar putea să prindă infractori în acest fel.

“Cred că polițiștii au găsit o nouă modalitate să prindă infractori. Postează o fotografie urâtă, iar infractorul va lua legătura cu ei pentru a da în schimb o poză mai frumoasă”, a scris un internaut. Cât despre Amy, aceasta a fost prinsă la scurt timp.