Mergi direct la conținut »
VIDEO | O tânără își poartă inimă artificială într-un rucsac, după ce organul ei a fost scos de medici din cauza cancerului
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | O tânără își poartă inimă artificială într-un rucsac, după ce organul ei a fost scos de medici din cauza cancerului

VIDEO | O tânără își poartă inimă artificială într-un rucsac, după ce organul ei a fost scos de medici din cauza cancerului

Becca Henderson, în vârstă de 24 de ani, din Marea Britanie, are o poveste de viață incredibilă. Ea trăiește, de un an, cu ajutorul unui dispozitiv de 7 kilograme pe care îl poartă în rucsac oriunde merge.

Chirurgii o descriu pe fata ca fiind „probabil este cea mai curajoasă tânără”. Absolventă a Universității Oxford, Becca a fost trecută pe lista urgentă de transplant, potrivit BBC.

Ea nu a putut să fie, până acum, un candidat pentru transplat pentru că medicii au așteptat un an pentru a vedea dacă revin celulele canceroase în corp.

„Niciodată nu m-am gândit să renunț. A fost nunta surorii mele și am vrut să ajung acolo, au fost nunțile altor prieteni, îi am pe părinții mei și nu vreau să mor înaintea câinelui meu” a declarat tânăra care și-a petrecut ultimele luni în apropierea părinților săi, în cazul în care dispozitivul care o ajută să trăiască se oprește.

Un transplant de inimă reprezintă șansa la o viață normală pentru Becca. În Marea Britanie mai există o persoană care trăiește cu o inimă artificială.


Tania Popa a vrut să renunțe la actorie, din cauza unui furt. „Am suferit îngrozitor, am plâns două săptămâni legate”


 

 

Close
Închide
  Close