Mergi direct la conținut »
O tânără s-a trezit paralizată, la o săptămână după ce medicii i-au pus diagnosticul greșit
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O tânără s-a trezit paralizată, la o săptămână după ce medicii i-au pus diagnosticul greșit

O tânără s-a trezit paralizată, la o săptămână după ce medicii i-au pus diagnosticul greșit

Holly Witney din Dover, Kent, Marea Britanie, a primit din partea doctorilor, în luna ianuarie a anului 2017, medicamente care să o ajute să-și țină sub control starea de sănătate mintală, dar a început să leșine din senin. 

De Andreea Radu,

Tânăra care în prezent are 26 de ani a leșinat pe scările din casa ei, lovindu-se atât de tare la spate încât a fost nevoie să ajungă la spital. Dar acolo, medicii i-au administrat o injecție cu Valium și au trimis-o acasă, nereușind să vadă că Holly avea spatele rupt, potrivit mirror.co.uk.

Imediat după, Holly s-a întors la muncă dar simțea o durere mare în spate. La șase zile după căzătura de pe scări, ea s-a trezit paralizată de la talie în jos. Ea a fost preluată de o ambulanță și un RMN a confirmat că tânăra avea spatele rupt.

Holly a fost operată, dar durerile de spate nu au dispărut, deși ea și-a recâștigat mobilitatea în picioare. Tânăra se simte mereu amenințată de ce s-ar putea întâmpla, neavând voie să se plimbe pe distanțe lungi, să schieze sau să facă alte lucruri care ar putea să o pună în pericol având în vedere că ar putea să rămână paralizată permanent dacă mai cade.

Tânăra a mai povestit că viața ei s-a schimbat dramatic după incident. Ea și-a dat demisia anul acesta de la salonul la care lucra ca artist tatuator și că se simte cu inima frântă că nu mai poate face multe dintre lucrurile pe care înainte le putea face.

Foto: MDWfeatures / Holly Witney


Boala care ucide de trei ori mai mulți români decât cancerul. Medic: „Reprezintă aproximativ 58% din totalul deceselor în România”


 

Close
Închide
  Close