MENIU CAUTĂ
07 Aug. 2017 15:04

O turistă își arată sânii pentru bani în Vama Veche. Imaginea a devenit virală pe Internet

Distribuie

O turistă a vrut să profite de temperaturile tropicale de pe litoral și își arată sânii pentru bani în Vama Veche. Pentru a da curs propunerii îndrăznețe, tânăra le cere curioșilor 1 leu. Inițiativa ei a stârnit amuzamentul românilor aflați în stațiunea de la malul mării care nu au ezitat s-o fotografieze. Imaginea a fost distribuită de sute de români pe rețelele de socializare.

Căldura de la mare a inspirat-o pe o tânără să facă rost de bani într-o manieră inedită în stațiunea Vama Veche. Turista ar fi dispusă să-și arate sânii oricui plătește 1 leu, după cum ea însăși a scris pe o pancartă improvizată.


Citește și EXCLUSIV. Saturn, stațiunea aproape moartă. Hotelurile n-au mai văzut o vopsea de ani, magazinele au lacătele puse, la fel și multe dintre restaurante


Curioșii dispuși să plătească prețul corect au aflat că era vorba, de fapt, despre o pereche de sâni desenată pe un carton.

Inițiativa tinerei a stârnit amuzamentul turiștilor care n-au ezitat s-o fotografieze.

„Creativitate à la Vama Veche. Ar fi trebuit să aștept până la ora 24.00 până să postez, dar merge și așa', a scris internautul care a suprins imaginea inedită.


Citește și După 7 ani de căsnicie, Gabriela Firea s-a dat de gol. A fost surprinsă într-un moment foarte intim


 

Loading...
Comentarii