Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

FOTO. Dăncilă spune că oficialii Emiratelor Arabe și președintele Turciei vor să facă investiții în România. Un port în București și un spital la Constanța

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că în timpul vizitei în Turcia și în Emiratele Arabe Unite a prezentat proiectele în parteneriat public-privat și că președintele Recep Erdogan a prezentat interesul pentru construcția unui spital la Constanța. De asemenea, oficialii țării Emiratele Arabe sunt interesați de construcția portului București pe canalul Dunăre-București. 

„Președintele Erdogan a prezentat interesul părții turce pentru construcția unui spital la Constanța, cu 1.000 de paturi, în parteneriat public-privat. Am semnat memorandumuri pe educație și sănătate:, a spus Dăncilă la Antena 3.

Premierul a spus despre  vizita în Emiratele Arabe, că și aici a prezentat proiectele în parteneriat public privat și că reprezentanții unei mari companii de logistică și transport ar avea în plan să investească peste 100 de milioane de dolar în parcuri logistice și comerciale în România.

„Sunt interesați de construcția portului București pe canalul Dunăre – București”, a mai spus Dăncilă.

Şefa Executivului și-a început, luni, vizita pe care o efectuează în Turcia, Emiratele Arabe Unite şi Kuweit. Aceasta s-a întâlnit cu preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan.

Citește și

Suntem mai săraci decât vecinii bulgari și unguri, dar mai fițoși! Românii își „sparg” agoniseala pe cele mai scumpe electronice. Cea mai mare comandă online: 13.000 de euro!

 

 

Close
Închide
  Close