Mergi direct la conținut »
Operațiune de salvare în Vama Veche, pentru un tânăr de 17 ani dispărut în valuri. A ajuns și elicopterul SMURD Galerie foto
2imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Operațiune de salvare în Vama Veche, pentru un tânăr de 17 ani dispărut în valuri. A ajuns și elicopterul SMURD

Operațiune de salvare în Vama Veche, pentru un tânăr de 17 ani dispărut în valuri. A ajuns și elicopterul SMURD

Salvatorii SMURD, o navă și un elicopter, intervin la Vama Veche, pentru un tânăr de 17 ani în pericol de înec. Dispariția acestuia a fost semnalată la numărul de urgență 112, miercuri la prânz.

De Mihai Niculescu,

„S-a primit apel pe 112 prin care se sesizează faptul ca o persoană este în pericol de înec. La fața locului au fost direcționate: o ambulanță SMURD, șenilata, ambarcațiunea Albatros de la ARSVOM și elicopterul” au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

Salvamarii nu au reușit să intre în apă, din cauza valurilor foarte mari, au precizat Au încercat salvamarii sa intre dar datorita valurilor mari nu au reușit.

„Colegii de la mal nu mai au contact vizual cu persoana. Din primele informații ar fii vorba de un tânăr de aprox 17 ani” au precizat sursele citate.

Știre în curs de actualizare.

Close
Închide
  Close