MENIU CAUTĂ

(P) 176 Apartamente Noi în Aviației Park, un proiect dezvoltat de Forte Partners

Distribuie

Prima etapă a ansamblului rezidențial Aviației Park este deja în lucru: 176 de Apartamente Noi, cu termen de finalizare ianuarie 2019.

Cel mai recent proiect rezidențial dezvoltat de Forte Partners, începe să prindă contur în zona de Nord a Capitalei. Demarat în toamna lui 2017 și planificat a fi terminat la începutul lui 2019, Aviației Park îmbină elemente specifice proiectelor semnate de echipa ce a fost premiată la secțiunea „Locuințe” în cadrul Anualei de Arhitectură București, ediția 2017.
Locația excelentă a complexului, în zona de Nord a Capitalei, în cartierul Aviației, în apropiere de principala zonă de afaceri a orașului, este un mare plus pentru viitorii rezidenți, ce vor locui în proximitatea locului de muncă, dar și a punctelor de interes din zonă. Vecinătatea parcului Herăstrău – la doar 8 minute de mers pe jos! – este un avantaj pentru cei ce își doresc acces rapid la natură și aer curat. Promenada Mall și Băneasa Shopping City sunt cei doi poli ai zonei, destinați cumpărăturilor și relaxării. Pentru cumpărăturile de zi cu zi, rezidenții Aviatiei Park vor găsi tot ce au nevoie în Lidl sau Mega Image, magazine aflate chiar la intrarea în complex.

Frumusețea se află în detalii. Este conceptul principal după care s-au ghidat arhitecții care au proiectat cele patru imobile ce formează Aviației Park. O scurtă privire de ansamblu asupra proiectului este de ajuns: totul pare că se îmbină perfect și fiecare linie e gândită în așa fel încât să pună în evidență unicitatea și frumusețea naturală a formelor.

Pe măsură ce tehnologia ne acaparează din ce în ce mai mult existența cotidiană, resimțim nevoia să ne reîntoarcem în natură, având nevoie permanent de cât mai multă lumină naturală, aer curat, spații care îți dau senzația de libertate, fluiditate, și de cât mai multe colțuri verzi. Atât de multe, încât am considerat că e nevoie să alocăm mai mult spațiu naturii în detrimentul imobilelor. Aviației Park are 11.000 mp zone verzi și doar 3.700 mp amprenta la sol a clădirilor. Piațete, terase verzi, spații comune și alei care comunică între imobilele rezidențiale, toate joacă rolul unei invitații deschise spre comunicare, optimism și o comunitate închegată.

Designul deosebit și eleganța întregului proiect se reflectă și în intimitatea apartamentelor. Geamurile mari ale locuințelor invită lumina naturală să rămână cât mai mult in interior. Compartimentarea eficientă elimină spațiile inutile, iar în unele cazuri delimitarea bucătăriei se va face prin pereți de sticlă. Avem astfel un dublu avantaj: mai multă lumină în bucătărie, dar și o separare eficientă de living.

Dincolo de aspectul estetic, nu am uitat de funcțional și de alinierea la ultimele tendințe în construcții prin folosirea de soluții și materiale prietenoase cu mediul, durabile în timp și eficiente. În exterior, izolarea se va face cu vată minerală bazaltică, ideală pentru un plus de confort termic. Tot în exterior, fațadele ventilate Equitone ale clădirilor vor asigura un consum minim de energie și un mediu termic stabil în interiorul apartamentelor.
Totul pentru ca tu să te simți în fiecare zi cât mai confortabil acasă. Află mai multe detalii despre complexul rezidențial Aviației Park și apartamentele disponibile.

Te așteptăm la o vizionare: Str. Căpitan Alexandru Șerbănescu, nr.58 B.
Telefon: 0737.888.000
https://aviatieipark.ro/

Fotografiile/imaginile prezentate au caracter strict informativ, pot diferi față de produsul vândut și pot include accesorii și/sau detalii ce nu sunt curpinse în pachetul standard al produsului.

Comentarii