MENIU CAUTĂ
13 Iun. 2018 13:42

(P) 4 zile în Delta Dunării – de la numai 519 lei!

Distribuie

Evadează din cotidian într-un sejur estival pe meleagurile pitorești ale Deltei Dunării.  Acest paradis al naturii a devenit tot mai accesibil pentru turiștii seniori, datorită ofertelor Ultra Last Minute de la Gulliver Delta Resort 3* Uzlina.

Pachetele de vacanță Delta pentru Seniori pornesc de la numai 519 lei de persoană și includ cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completă), transport autocar București, transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscină, la locul de joacă pentru copii și posibilitatea de a pescui de pe pontoanele hotelului.

Hotelul amplasat într-o oază luxuriantă

Gulliver Delta Resort 3* se află pe o limbă de pământ la intersecția dintre brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina și la circa 15 minute distanță de Murighiol. Complexul hotelier se întinde pe o suprafață de până la 10.000 de metri și dispune de numeroase facilități atât pentru relaxare, cât și pentru activități distractive în familie.

Grădina luxuriantă este decorată cu hamace ideale pentru citit în natură, iar piscina de 18×10 m asigură răcoarea în zilele fierbinți de vară. Dacă ești pasionat de pescuit, această activitatea poate fi practicată de pe pontoanele hotelului sau să pornești cu barca spre locurile știute doar de pescarii lipoveni.

Excursii cu barca în Delta Dunării

În zilele active descoperă ținutul sălbatic al României, în plimbări cu barca spre cele mai frumoase locuri din Delta Dunării. Pornește cu lotca la amurg, pe canalele mozaicate pentru a surprinde spectacolul de culoare ce îmbracă rezervația în nuanțe de liliachiu și portocaliu intens.

Dacă îți plac plimbările mai lungi pe lacuri, prilej să observi păsările sau natura sălbatică, o variantă interesantă poate fi Letea. Cea mai nordică pădure subtropicală a Europei este casa stejarilor seculari, a hergheliilor de cai sălbatici și a numeroase specii de plante rare cum sunt lianele grecești sau orhideele piramidă și danubialis. Zona declarată arie protejată se află în apropierea de satul C.A.Rosetti, cunoscut pentru casele albastre cu acoperișuri din stuf și pentru dunele de nisip care te duc cu gândul la zonele deșertice.

Delta Dunării, cel mai nou pământ al bătrânului continent își mărește volumul cu până la 40 metri în fiecare an, astfel că aici se formează noi insulițe de nisip devenite adevărate sanctuare pentru păsări. Rezervația Biosferei găzduiește cea mai mare colonie de pelicani comuni din Europa. În plus, cele peste 300 de specii de păsări aflate aici reprezintă aproximativ 80% din avifauna României, fiind locul ideal pentru sesiuni de birdwatching.

Dacă ești dornic de relaxare pe nisipuri fine o excursie opțională la Sulina – vechea capitală a piraților sau Sfântu Gheorghe – localitatea pescărească, îți va scoate în cale cele mai frumoase plaje sălbatice din țară, formate la locul de întâlnire dintre Dunăre și Marea Neagră.

De Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

Ultra Last Minute Delta pentru Seniori – Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Sejur 4 zile – tarife de la 519 lei/persoana – demipensiune si de la 619 lei/persoana – pensiune completa. *Tarife speciale valabile pentru plecarile din 28.06 si 05.07!

*Sejur 5 zile – tarife de la 569 lei/persoana – demipensiune si de la 669 lei/persoana – pensiune completa. *Tarife speciale valabile pentru plecarile din 24.06 si 01.07!

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completa), transport autocar din București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative.*Plata si prin Tichete de Vacanta! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii