MENIU CAUTĂ
22 Aug. 2017 16:35

(P) Bucurați-vă de sănătate cu Salvestrol Platinum!

Distribuie

Oricine și-ar dori să se bucure în permanență de o sănătate optimă. Din păcate, datorită bolilor necruțătoare precum cancerul, care afectează din ce în ce mai mulți oameni, starea de sănătate a acestora se înrăutătește de la o zi la alta.

E atât de trist să privești oamenii suferinzi, să-i vezi cum uită la tine și îți cer ajutorul, iar tu să nu poți să faci nimic ca ei să se simtă mai bine.

Oamenii de știință însă, cu scopul a oferi tuturor celor preocupați de sănătatea lor și celor care aveau nevoie de un adjuvant în terapiile pentru afecțiuni necruțătoare, au creat gama Salvestrol din care face parte și Salvestrol Platinum 2000.

Salvestrolul reduce celulele tumorale din organism și crește imunitatea acestuia. Acest produs 100% natural poate fi administrat în timpul chimioterapiei sau radioterapiei, a doua zi după terapie. Poate fi utilizat ca adjuvant în cazul tuturor tipurilor de cancer.

Salvestrol evidențiază beneficiile pe care le are dieta cu fructe și legume organice. Din componența acestui produs fac parte extracte de mure, căpșuni, afine și coji mandarine, 100% Bio. Acestea nu au suferit niciun fel de modificări genetice și nici nu au fost tratate cu pesticide.

Salvestrolii sunt compuși din plante derivate, extrem de benefice pentru sănătatea organismului. Aceștia sunt numiți fitonutrienți. Din cauza faptului că organismul uman nu-i produce, noi trebuie să-i luăm din alimentație sau suplimente alimentare.

Antioxidanții fitonutrienți luptă contra efectelor nocive ale radicalilor liberi. În interiorul celulelor bolnave, salvestrolii sunt transformați în compuși care le pot distruge pe acestea, cu ajutorul unei enzime specifice. Aceștia se găsesc într-o gamă variată de fructe și legume, dar este important să avem zilnic o alimentație cât mai variată, pentru a asigura organismului cantitatea necesară de nutrienți de care are nevoie.

Pe lângă o alimentație variantă putem lua și Salvestrol Platinum 2000, un supliment natural, cu efecte extrem de benefice pentru sănătatea noastră, datorită conținutului mare de salvestroli extrași din fructe Bio de cea mai bună calitate.

Cercetătorii au creat acest produs organic din dorința de a ajuta persoanele ce suferă de anumite afecțiuni, deoarece salvestrolii au un rol important în stoparea celulelor bolnave.

Salvestrol Platinum 2000 acționează practic precum un citostatic natural, nu are efecte adverse, activează enzima CYP1B1, un marker tumoral, care depistează boala, grăbind moartea programată a celulei și protejând celulele sănătoase. El poate fi folosit în etapa curativă a tratamentului contra cancerului.

Acest supliment alimentar se prezintă sub formă de capsule, iar capsulele se pot lua în timpul mesei, pentru o absorbție mai bună. În timpul administrării acestui produs se recomandă renunțarea la fumat, la carnea care conține aditivi alimentari, la fructele și legumele tratate cu pesticide, la sucuri care nu sunt naturale. Astfel, enzima va putea acționa fără să fie blocată de substanțe chimice.

Complexul de fructe ( extract de mure, de afin, de portocală amară, de struguri și excipienți din făină de orez) din compoziția acestui supliment alimentar, are un rol foarte benefic asupra organismului și luptei contra radicalilor liberi.

Datorită faptului că acest produs este pe bază de plante, poate fi luat de oricine dorește să-și protejeze sănătatea. Acesta ajută la întreținerea și buna funcționare a organismului.Totodată asigură organismului necesarul de salvestroli, pentru a funcționa în cele mai optime condiții.

Este un produs revoluționar prin intermediul căruia cercetătorii ne amintesc că o dietă bazată pe o alimentație sănătoasă este foarte importantă, dacă vrem să ne bucurăm de sănătate cât mai mult timp posibil.

Merită luat un astfel de produs natural, deoarece salvestrolii pe care îi conține luptă contra agenților patogeni, virușilor, ciupercilor , luminii UV și insectelor. Salvestrolii nu ajută organismul uman doar în prevenirea cancerului, ci și în  lupta contra acestei boli necruțătoare, atunci când deja este prezentă.

Antioxidanții ne protejează contra efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi, iar salvestrolii au rolul de a distruge celulele canceroase, împiedicând formarea tumorilor.

În urma studiilor efectuate de către cercetătorii englezi au fost descoperiți douăzeci de fitonutrienți precum bioflavonoizi, stilbene, stilbenoizici și acizi carboxilici. Toți acești fitonutrienți pot fi incluși în grupul denumit salvestroli, și reprezintă o armă puternică contra celulelor canceroase.

Din acest motiv, merită să intrați pe salvestrolplatinum.bioo.ro să vă achiziționați acest produs cu efecte extraordinare asupra sănătății organismului uman. Bucurați-vă de sănătate cu Salvestrol Platinum 2000!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii