MENIU CAUTĂ

(P) Cadouri pentru femeia Scorpion: 5 idei SENZAȚIONALE!

Distribuie

De pe 23 octombrie, Scorpionii guvernează zodiacul. Astfel, până pe 22 noiembrie, aceștia sunt răsfățații pentru care trebuie să alegem cele mai speciale cadouri. Dacă, în cazul în care cauți cadouri pentru reprezentanții sexului tare lucrurile stau ceva mai simplu, deoarece ei nu sunt chiar atât de pretențioși, dacă îți dorești un cadou pentru fete, s-ar putea să ai nevoie de ceva ajutor! Cu atât mai mult trebuie să fii atent ce oferi sofisticatei femei din zodia Scorpionului, căci s-ar putea să auzi de la ea, fără menajamente, că nu ai ales un dar prea inspirat. Te salvăm noi, oferindu-ți 5 idei SENZAȚIONALE!

  1. Femeia Scorpion își prețuiește casa precum un sanctuar, motiv pentru care îi place să investească în diverse obiecte și accesorii de decor. În cele mai multe dintre situații, femeia Scorpion este extrem de tipicară, acordând o mare importanță curățeniei și amenajării locuinței sale. Astfel, o poți cuceri complet dacă alegi pentru ea cadouri pentru casa, cum ar fi vaze cu flori, ceasuri de perete, tablouri, toate alese pe sprânceană.
  2. Femeile născute în zodia Scorpionului se numără printre cele mai determinate persoane. Deși nu se declară vreo workaholică, ambiția și dorința de a evolua o fac pe femeia din acest semn zodiacal să stea peste program oricât este nevoie pentru a-și duce la bun sfârșit sarcinile. Acestea fiind spuse, un cadou pe care l-ar putea folosi la birou este ideal. Câteva sugestii potrivite ar fi: o geantă pentru laptop, o lampă, un stilou personalizat etc.
  3. Scorpioancele sunt, în majoritatea lor, femei foarte hotărâte, care știu întotdeauna ce vor. Cadourile romantice nu ar fi deloc potrivite pentru ele, însă cu siguranță că le apreciază pe cele mai practice. Pentru că sunt foarte active și mereu pe fugă, ai putea alege obiecte care să le susțină programul încărcat. Un ceas cu funcții amuzante care să îi dea trezirea dimineața, un breloc interactiv care să o ajute să își găsească cheile mai repede, o baterie externă pentru telefon ar putea fi cele mai bune opțiuni pentru ea.
  4. Sex-appeal-ul este caracteristica ce definește cel mai bine o femeie din zodia Scorpionului. Chiar și fără să facă ceva special, aceasta emană o senzualitate ieșită din comun, iar acest lucru îi prinde foarte bine partenerelui său! Pentru a rămâne mereu atrăgătoare, poți să îi oferi femeii Scorpion bijuterii sau produse de îngijire personală. O brățară, un colier, o pereche de cercei prețioși sau un parfum pe care ea îl adoră sunt cele mai bune idei.
  5. Femeia Scorpion nu poate pierde timpul, așa că îl fructifică la maximum chiar și pe cel pe care îl are liber. Aceasta adoră călătoriile, așa că ai putea să îi dăruiești obiecte care să îi facă mai plăcute drumețiile și excursiile. O geantă de voiaj, o hartă care se răzuiește pe măsură ce se ating noi destinații sunt doar două dintre cele mai inspirate idei de cadouri pentru ea!
Comentarii