MENIU CAUTĂ

(P) Cumpără jucării outdoor de la Noriel și te răsplătim cu un voucher de 30 lei!

Distribuie

Vara este, prin definiție, anotimpul vacanței mari, în care toată lumea se plimbă, pe la munte, pe la mare sau pe la țară, la bunici. Dar, cum cei mici sunt foarte energici, trebuie să le asiguri mijloace de distracție. Aici ai multe variante, mai ales dacă faci o vizită în magazinele Noriel, iar dacă îți dorești un copil activ, care să meargă des la plimbări și să își facă prieteni, cele mai indicate sunt jucăriile care îl ajută să petreacă timp în aer liber și să prindă viteză.

Copilul tău visează la un skateboard, se plânge că rolele lui s-au stricat sau nepoțelul îți tot cere să-i cumperi o trotinetă? Nu le refuza o plăcere simplă, pentru că sunt jucării utile, bune pentru exerciții fizice și dezvoltare armonioasă. Mai ales că în perioada aceasta le găsești la prețuri foarte avantajoase. Găsești super reduceri la produsele Noriel și chiar ești răsplătit pentru alegerile inspirate.

Participă la noua campanie: „Cumpără trotinete , biciclete, role și skateboard-uri și primești un voucher cadou de 30 lei, valabil la achiziționarea oricărui produs LEGO® Ninjago Dragonjitzu”.

Atenție, perioada de valabilitate a campaniei este 9 iulie – 31 august, iar voucher-ul poate fi folosit până pe 15 august.

Dragonjitzu este cea mai nouă gamă de figurine LEGO® Ninjago dedicată băieților cu vârsta între 8 și 14 ani. Fiecare cutie conține 92 de piese și o minifigurină cu unul dintre personajele principale din seturile de construcție LEGO® Ninjago: Kai, Jay, Cole, Zane, Nya și Lloyd, uniți de către Sensei Wu. Ei trebuie să lupte impreună și să protejeze orașul Ninjago de orice amenințare a răului.

Această nouă gamă este foarte populară în rândul iubitorilor de produse Lego, în special al fanilor Ninjago, iar cu această ofertă își pot completa colecția. Băieții se vor distra de minune la întâlnirile cu prietenii, când vor putea să se întreacă în cascadorii spectaculoase cu eroii lor preferați.

Grăbește-te să participi și profită din plin de reducerile Noriel! Copilul se va bucura de alegerea ta.

Comentarii