MENIU CAUTĂ

(P) Cutia cu poze. Hashtag printing-ul, noul trend în materie de fotografie de eveniment

Distribuie

În ultimii ani nu există eveniment personal sau corporate la care să nu existe o cabină foto pentru a imortaliza momentele petrecute în cadrul evenimentului, alături de prieteni, familie sau colegi, iar Cutia cu poze este una dintre primele 3 companii din domeniu, aflându-se printre promotorii curentului de cabine foto în țară, cu peste 2 ani experiență și peste 600 de evenimente în portofoliu.

În afară de un customer service de exceptie datorită celei mai ample experiențe în evenimente și cabine foto din țară și a prețurilor accesibile oricui, Cutia cu poze a lansat de curând și serviciul hashtag printing, cu ajutorul căruia poți printa direct poza făcută de către tine cu telefonul mobil, asta după ce o încarci pe Instagram sau Twitter si folosești un hashtag (#) specific, prestabilit, în descrierea pozei.

Acest serviciu are un preț accesibil oricui și reprezintă o inovație în ultimului an, fiind un trend în materie de fotografie de evenimente.

Totodată, poți fi sigur că poza va rezista în timp datorită hârtiei de calitate și a imprimantelor performante folosite, ce garantează un print în 10 secunde.

Și cabinele foto clasice, tip photo booth au beneficiat de curând de un upgrade, având un aspect plăcut, modern.

Comentarii