MENIU CAUTĂ
02 Iul. 2018 16:30

(P) Este monitorizarea prin GPS potrivită pentru firma dvs.?

Distribuie

Folosirea sistemelor de monitorizare prin GPS nu este limitată doar la marile corporații. De fapt, oricine deține o flotă de autovehicule, echipamente și utilaje, oricât de mică, pe care o folosește pentru afacerea sa, poate beneficia de aceste servicii.

De-a lungul timpului, eficacitatea tehnologiei de monitorizare și localizare prin GPS a crescut foarte mult. Toți pun mare accent pe securitate, lucru ce a condus la multe investiții în dezvoltarea sistemelor GPS. Acestea sunt acum mult mai ușor de montat și de gestionat.

De la managerii de flote mici și până la marile corporații care dețin sute / mii de mașini, managerii se bucură de beneficiile sistemelor GPS. Investiția în aceste sisteme are un impact foarte mare în activitățile companiei, făcând ca aceste sisteme de monitorizare prin GPS să fie profitabile, în mai multe feluri, dincolo de a fi doar rentabile.

Progresele făcute în domeniul sateliților și a celularelor, au alimentat creșterea semnificativă a dispozitivelor de localizare prin GPS a vehiculelor, care au fost create pentru:

Monitorizare flotă online prin GPS

Tot mai multe companii utilizează oportunitățile oferite de sistemele de monitorizare flotă prin GPS, deoarece costurile cu combustibilul sunt reduse în medie cu 5-30%. Societăţile de transport pot economisi între 5-20%, iar cele care operează în domeniul construcțiilor pot atinge şi economii de 20-40%. La acestea se adaugă și alte economii prin eliminarea rutelor ocolitoare, protecția mărfii, eliminarea cheltuielilor din cauza vitezei excesive etc. Toate acestea pot fi realizate cu sistemul de monitorizare GPS.

Prin monitorizare GPS puteți urmări în timp real autovehiculele, puteți verifica traseele lor, aveți o perspectivă exactă asupra flotei și aveți date exacte despre poziţia autovehiculului monitorizat. Societăţile care utilizează sisteme de monitorizare GPS economisesc anual sume de bani semnificative (vezi calculator economii). Sistemul de monitorizare flotă FomcoGPS oferă, pentru numeroase companii, urmărire GPS în timp real a poziției autovehiculelor, a consumului de combustibil, a traseelor și activităților.

Monitorizare rute, activități

Cu ajutorul sistemului de monitorizare GPS puteți avea date despre starea și poziția obiectului monitorizat. Datele, achiziționate de un receptor GPS, sunt prelucrate apoi transmise prin GPRS, către serverul principal. Aceste date sunt interpretate, prelucrate și pot fi interogate online de către clienți. Aplicația client este ușor de înțeles, cu o interfață prietenoasă, special concepută pentru o interpretare facilă a datelor primite.

Monitorizare consum combustibil

Acest lucru este posibil cu sistemul nostru de localizare și monitorizare GPS, instalând în rezervor un senzor denumit sondă litrometrică care comunică cu unitatea de localizare și monitorizare GPS. Acesta ne transmite, prin intermediul sistemului GPRS, valoarea exactă în litri sau în procente a combustibilului aflat în rezervor si a consumului de combustibil.  Măsurarea nivelului de combustibil cu ajutorul sondei litrometrice este una foarte precisă. Sonda va fi conectată la unitatea de monitorizare GPS. Necesită mare precizie la instalare și calibrare, dar oferă mari beneficii.

Impact pozitiv asupra afacerii

Sistemele de monitorizare a vehiculelor prin GPS sunt disponibile pentru o gamă largă de utilizări care afectează pozitiv afacerile, cum ar fi:

Controlul asupra activității șoferilor

Administrarea unei flote are nevoie în permanență de monitorizare și corectări, pentru a se asigura eficacitatea și utilizarea la maximum a tuturor vehiculelor. Comportamentul șoferilor este esențial pentru flote, pentru a crește și pentru a se dezvolta. Sistemele de monitorizare prin GPS oferă diagnoze și jurnale de date despre comportamentul șoferilor dvs. prin intermediul kilometrajului și informațiilor despre viteză.

Încrederea în șoferii dvs. este importantă, dar trebuie să fiți consecvent în modul în care vehiculele sunt folosite, pentru a reduce riscurile de defecțiuni și de nefuncționare. Monitorizarea comportamentului șoferului economisește costurile și vă permite să vă concentrați resursele pe maximizarea performanței flotei.

Eficientizarea costurilor

Monitorizarea vehiculelor prin GPS este o metodă de întreținere preventivă, acest lucru însemnând că, cu ajutorul acesteia, veți putea sta în mod proactiv între flotă și dezastru. Urmărirea asigură trasabilitatea, prin faptul că informațiile privind vehiculul și locația acestuia sunt disponibile imediat, prevenind riscul de furt. Prin monitorizarea comportamentului șoferului, puteți reduce în mod semnificativ costurile, să eliminați deșeurile și să maximizați productivitatea.

Despre Fomco GPS

Compania Fomco 2006 S.R.L. este o societate privată, ce oferă soluții de urmărire și monitorizare prin GPS (Global Positioning System).

Experiența de peste 12 ani în domeniul monitorizării autovehiculelor și a utilajelor, ne-a ajutat să înțelegem în totalitate cerințele clienților noștri și astfel să putem oferi atât soluții simple de monitorizare, cât și soluții complexe de urmărire a flotelor.

Datorită calității deosebite a produselor și serviciilor oferite, suntem apreciați pe piața din România, având un portofoliu de aproximativ 1800 de clienți și peste 11.500 de vehicule echipate cu sisteme de monitorizare GPS.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii