MENIU CAUTĂ

(P) Fuerteventura: TOP 3 motive să vizitezi cea mai veche insulă din Canare!

Distribuie

Cum poți să faci asta GRATIS!

Cu o istorie impresionantă, cu peisaje care îți taie respirația încă de la primele priviri și cu plaje care abia te așteaptă pentru a te răsfăța, Fuerteventura merită, într-adevăr să se regăseasă pe lista destinațiilor pe care să le vizitezi (cel puțin!) o dată în viață! Ai nevoie de motive pentru a-ți seta ca locație de vacanță cea mai veche insulă din Canare? Îți spunem noi de ce ar trebui să o faci și cum poți să o vizitezi GRATUIT!

3 motive să îți faci vacanța în Fuertaventura!

  Istoria tumultoasă și interesantă – Însăși denumirea actuală a insulei are un istoric pe care merită să-l cunoști. Această locație nu a purtat dintotdeauna acest nume, inițial fiindu-i atribuit numele de Herbania, în Antichitate. Numele era inspirat de una dintre caracteristicile acestei zone, anume vegetația bogată. Mai apoi, insula a fost denumită de către romani Capraria sau Planaria, deoarece relieful său este predonimant plat. Numele actual al acestei insule a fost consemnat de către Jean De Bethencourt, unul dintre exploratorii de origine franceză care a și colonizat insula în prima perioadă a anulor 1400.

Oportunitățile de aventură – Insula Fuertaventura este un adevărat deliciu pentru toți cei pasionați de sporturi extreme. Windsurfing, scuba diving, plimbări cu barca, hiking sau canoe – sunt doar câteva dintre sporturile pe care le poți practica în apa cristalină care înconjoară a doua cea mai mare insulă din Oceanul Atlantic. Clima este una temperată, iar temperaturile se mențin constate pe tot parcursul anului (media temperaturilor este aproximată la 20 de grade Celsius).

Experiențe inedite – Dacă vrei să ai parte de experiențe inedite – cum ar fi, să spunem, o plimbare cu cămila – nu este nevoie să mergi până în Orientul Îndepărtat! Te poți bucura de o astfel de facilitate chiar în Fuertaventura, mai exact în Oasis Park.

Camel Desert Animal Nature Fuerteventura

Vizitează Fuertaventura gratuit, cu Photohotel!

E INCREDIBIL! Poți să vizitezi Fuertaventura complet gratuit, iar noi am aflat cum! Photohotel este numele proiectului care te trimite în vacanță și te și plătește pentru asta! Ai auzit bine! Dacă ai lucrat ca fotograf și acum te-ai gândit că poate n-ar fi rău să încerci și ceva nou, fără însă a renunța complet la această pasiune a ta, poți deveni fotograf hotelier. O companie care oferă servicii de fotografie profesională turiștilor din circuitul internațional este și Photohotel, ce activează în România, Grecia și Spania. Această companie îți oferă facilitatea de a vizita diverse zone localizate în aceste trei țări, fiind cazat în structuri hoteliere cum ar fi campinguri, hoteluri etc.

Dacă vrei să beneficiezi și tu de o astfel de experiență, citește mai multe despre photohotel: părere sinceră și contactează echipa Photohotel!

Comentarii