MENIU CAUTĂ
12 Noi. 2018 10:46

(P) Genacol, ajută la menținerea sănătății articulare

Distribuie

Eficiența colagenului pentru sănătatea articulară din produsul bio 100% Genacol de la Darmaplant este dovedită în mod științific, dar este mai ales atestată de către cei care au folosit suplimentul de-a lungul timpului. Colagenul din acest adjuvant pentru oase puternice are cea mai mică greutate moleculară dintre toate produsele create în acest scop, permițând o absorbție mult mai ușoară în organism.

Produsul Genacol care contribuie la funcționarea normală a cartilajelor și oaselor este natural și deține cel mai înalt standard de calitate, siguranță și eficiență de pe piață

În plus, odată cu administrarea suplimentului alimentar nu s-au observat reacții adverse sau alergice care să pună în pericol sănătatea pacienților. Acest adjuvant pentru o sănătate îmbunătățită este fabricat conform unor standarde superioare și este autorizat cu toate cerințele guvernamentale care sunt necesare lansării pe piața farmaceutică.

Acești factori explică de ce Genacol este unul dintre cele mai folosite produse pentru sănătatea articulară din întreaga lume. Colagenul conținut de produsul în cauză este creat prin folosirea unei proceduri unice care ia colagenul și îl transformă în peptide care au o masă moleculară foarte mică. Rezultatul constă într-un produs sub formă de capsule de administrat pe cale orală care au o absorbție mult mai mare în organismul uman.

Misiunea suplimentului alimentar Genacol este de a oferi persoanelor care sunt preocupate de sănătatea lor articulară cea mai bună soluție privitor la siguranță, calitate și eficiență la administrare. Aparte de colagenul activ, în compoziția unică a produsului de la Darmaplant își mai face loc și vitamina C, esențială pentru tratarea problemelor sistemului osos. În urma administrării acestui adjuvant pentru probleme precum reumatismul, artrita și artroza, oamenii au remarcat faptul că mobilitatea le este sporită, libertatea de mișcare este mai mare iar flexibilitatea este mai bună.

Genacol se recomandă de către medicii specialiști în cazul persoanelor care suferă de dureri de articulații: de încheieturi, genunchi, spate sau șolduri

De asemenea, și hernia de disc, artroza, osteoartrita, artrita și osteoporoza sunt atenuate, durerile resimțindu-se de la moderat la mai puțin. În plus, produsul natural sub formă de capsule este eficient și în creșterea tonusului muscular, menținerea fermității și elasticității pielii, dar și în refacerea mai rapidă a structurii osoase de pe urma unor fracturi sau intervenții la nivelul articular.

Află însă faptul că Genacol nu este un supliment bio recomandat doar persoanelor cu o anumită etate care au probleme cu durerile de oase și cu slăbiciunea datorată înaintării în vârstă. Adjuvantul pe bază de colagen și vitamina C este la fel de utilizat și de către sportivii de performanță, de către cei cu un stil de viață activ și epuizant din punct de vedere fizic. Dar mai ales poate fi administrat cu regularitate de către cei care suferă de afecțiuni articulare și de probleme cauzate de obezitate sau exces de greutate.

Mai multe detalii pe magazinul online bioo.ro

Comentarii