MENIU CAUTĂ
12 Iun. 2018 11:57

(P) Hărnicia se răsplătește la Noriel. Începe vacanța cu un cadou

Distribuie

După un an școlar plin de emoții, de teme și extemporale, un an în care cei mici au acumulat cunoștințe, au experimentat și au aplicat cele învățate, a sosit și momentul să sărbătorim, să ne bucurăm de reușite și să le oferim câte o surpriză.

Doar o mică parte dintre elevi vor lua premiul I, dar aceasta nu înseamnă că nu merită să fie răsplătiți cu toții pentru efortul depus. Cu o nouă jucărie pe care și-a dorit-o de mult timp sau pe care a admirat-o la televizor ori într-o vitrină, fiecare copil va simți cu adevărat ce bine-i în vacanța mare.

Și jucăriile reprezintă cea mai bună răsplată pentru elevii harnici. Mai ales dacă au prețuri prietenoase, cum sunt cele de la Noriel, care în această perioadă au reduceri de până la 70%.

Pentru fete, caută jucării care să le pună în valoare creativitatea și abilitățile practice, cum sunt păpușile cu seturi experimentale Project Mc2, cu ajutorul cărora pot face săpun cu formă de lămâie, lac de unghii sidefat ori aripioare de zână. Pe fetițe le încântă și să-și imagineze scene din viața de adult, așa că o alegere inspirată ar fi și Căsuța de păpuși Maia, cu 3 niveluri și mansardă.

Deoarece vara este în toi și băieților le plac luptele, cele mai potrivite cadouri pentru ei sunt acum pistoalele cu apă, cu care se vor distra de minune cu prietenii toată vacanța, indiferent unde merg. Dacă vrei să-l ajuți pe cel mic să câștige, alege produse din gama X-Shot, care au rază de acțiune de până la 9 m. Băieții mai mari au alte pasiuni, fiind mai interesați de jucării sofisticate, cum sunt dronele. Dacă ai un copil pasionat de zbor, oferă-i o Mini dronă IDrive. Este prevăzută cu sistem de încărcare rapidă și cu telecomandă care permite controlarea până la 120 m.

Pentru că vacanța de vară presupune și multe ieșiri în aer liber, distracția este asigurată dacă ai un Disc Jock-E – un frisbee cu difuzor care se conectează prin Bluetooth și îți permite să asculți muzica preferată oriunde, fiind rezistent și la apă – și o minge Phlat Ball – are formă de disc când o lansezi, iar când o prinzi devine sferă.

Toate aceste jucării se găsesc numai la Noriel. Găsești oferta completă pe www.noriel.ro.

Haide să ne bucurăm de fiecare zi de vacanță alături de copiii noștri, să mergem în excursii cu ei, să ne distrăm împreună, să le facem surprize plăcute.

 

Comentarii