MENIU CAUTĂ
20 Aug. 2018 10:20

(P) Învață prin joacă alături de eroii preferați

Distribuie

Vacanța de vară este pe sfârșite și a sosit vremea să ne pregătim pentru școală și grădiniță. Acum iar cauți ghiozdan , penar, creioane colorate și multe alte lucruri. Dacă vrei să scapi de alergătură și să faci alegeri inspirate pentru micul tău școlar sau preșcolar, există o soluție. În magazinele Noriel sau pe www.noriel.ro găsești o gamă largă de produse de sezon. Toate sunt practice, confortabile și cu stil.

Caută un ghiozdan rezistent, cu bretele reglabile, dar care să fie și la modă, ca micul elev să-l poarte cu plăcere. Orienteză-te spre unul imprimat cu imaginea eroilor preferați. Băieții se dau în vânt după mașini și roboți, așa că fiul sau nepotul tău va fi încântat de un ghiozdan cu licență Cars, Ben 10, Spiderman, Transformers, Star Wars sau Lego. Pentru fetițe avem modele cu licență Frozen, My Little Pony, Soy Luna. Pe copilașii care abia încep grădinița sau au mai fost, dar nu le-a plăcut experiența, important este să-i înconjori cu obiecte care au imagini familiare, cum sunt cele din desenele animate. Un ghiozdănel  cu imprimeu vesel, colorat, cu aspect de cățeluș, unicorn, iepuraș sau cu licență Mickey și Minnie, PJ Mask (Eroi în pijamale), Buburuza și Motanul Noir sau Patrula Cățelușilor, îl va face pe micul preșcolar să uite de emoții și să aibă mai multă încredere în el. Ba chiar îl va ajuta să găsească mai repede subiecte de discuție cu noii lui colegi de clasă.

Și cum pentru el este primul pas pe drumul vieții de elev, are nevoie de aliați de nădejde. Așadar alege-i și un penar asortat. La Noriel găsești o gamă largă de modele: cilindric, dreptunghiular, cu 2 sau 3 compartimente, echipat primar sau complet.

Și dacă vrei ca începutul școlii să nu mai pară atât de stesant, cumpără-i copilului și creioane, carioci, marketere și pixuri parfumate din gama Scentos. Fiecare emană mirosul unui fruct.

Nu-i nimic dacă aceste accesorii îi fac foame, pentru că am selectat și seturi de cutii pentru prânz  cu termos, desigur, pe placul fiecărui copil, care poate alege unul cu Spiderman, Minnie, Ana și Elsa din Frozen, Soy Luna, Cars, Nemo, Cenușăreasa și eroii Lego Friends sau Ninjago.

Comentarii