MENIU CAUTĂ
13 Aug. 2018 13:37

(P) Lift pentru casă – beneficii, instalare, mentenanță

Distribuie

Este oare liftul pentru casă un moft sau își poate dovedi utilitatea, în cazul în care este ales ascensorul potrivit, iar mentenanța este realizată la cele mai înalte standarde? Chiar contează efortul de a instala un lift în vilă?

Cât durează întregul proces, din momentul în care clienții aleg un anumit lift pentru vilă, până în momentul în care firma de ascensoare a terminat instalarea ascensorului? Sunt întrebări la care vom răspunde pe larg puțin mai jos, de aceea, rămâi alături de noi până la final, pentru a te convinge singur dacă merită sau nu instalat un lift în casa:

Beneficiile unui lift într-o casă

Instalarea unui lift pentru casă

Mentenanța unui lift într-o casă

Beneficiile unui lift într-o casă

Așa cum spuneam și în rândurile de mai sus, beneficiile instalării unui lift în casă depășesc absolut orice capriciu, atât timp cât proprietarii fac această investiție pentru că urmăresc o deplasare rapidă și sigură între etaje.

Transportul obiectelor voluminoase (obiecte de mobilier, electrocasnice mari, bagaje de călătorie, cuști pentru animalele de companie) poate fi încă un motiv valid pentru instalarea unui ascensor în vilă.

Cât despre persoanele cu dizabilități, deplasarea acestora într-un imobil ce dispune de mai multe niveluri este mai ușor de realizat, în cazul în care se optează pentru instalarea unui lift pentru casă. Tot ce trebuie să facă un proprietar de casă cu etaj, după ce a luat decizia instalării unui astfel de produs, este să ceară unei companii de ascensoare un pret pentru un lift in casa, alături de informații necesare despre instalare, mentenanță și eficiența energetică.

Instalarea unui lift pentru casă

În funcție de nevoile clientului, compania de ascensoare contractată va veni cu o soluție flexibilă, luând în calcul variabile precum traficul zilnic, rezistenta materialelor din care este realizata clădirea, spațiul disponibil, gusturile clientului în materie de design.

Cea mai bună soluție pentru o clădire cu trafic redus, așa cum este o locuință privată, este oferită de instalarea unui ascensor hidraulic. Principalele avantaje ale unei lift pentru casă hidraulic sunt:

  • zgomot redus;
  • eficiență energetică ridicată;
  • amplasare ergonomică a părții de acționare lângă stația de pornire.

Mentenanța unui lift într-o casă

Dacă vrei să achiziționezi un ascensor pentru casă, ține cont și de modul în care se va realiza ulterior mentenanța. Pentru acest lucru, este important să ceri informații înca din fază de proiectare despre regularitatea cu care se fac reviziile pentru liftul din casă, dacă exista posibilitatea mentenanței de la distanță, precum și existența unei tehnologii ce permite monitorizarea avariilor de la distanță a liftului achiziționat. Iată ce înseamnă servicii de mentenanță completă, iar despre compania de ascensoare pe care te poți baza oricând, afli puțin mai jos:

  • Mentenanță si diagnoza de la distanță, prin conectarea liftului din casă la o platformă digitală;
  • Mentenanță periodică – verificare totală a consumabilelor, desfășurată periodic conform normelor ISCIR;
  • Revizie generală inclusă – analiză atentă a tuturor componentelor unui lift din casă in vederea reautorizarii

Dacă ești în căutarea unei companii de ascensoare ce poate oferi o soluție flexibilă și eficientă pentru casa ta, MP IFMA este cu siguranță răspunsul pe care îl căutai. Pentru că utilitatea unui lift pentru locuințe să fie resimțită încă de la prima sa utilizare, MP IFMA va fi alături de tine în toate fazele instalării ascensorului în casă, de la faza de proiectare și până la reviziile periodice, realizate de profesioniști cu experiență în domeniu, la cele mai înalte standarde.

 

Comentarii