MENIU CAUTĂ
05 Dec. 2018 16:04

(P) Magazin bijuterii pietre semiprețioase

Distribuie

Cumpărați bijuterii cu pietre semiprețioase !

Bijuteriile sunt acele accesorii la care nicio femeie nu poate renunța. Oricât de multe ar avea în colecție, niciodată nu poate rezista unei noi achiziții. Ele întregesc și înfrumusețează ținuta noastră de fiecare zi. Iar faptul de a fi cu pietre semiprețioase le oferă un plus de valoare și poate veni și cu unele beneficii terapeutice. De aceea atunci când vrem să cumpărăm o bijuterie ar trebui să ținem cont în alegerea noastă și de prezența acestui factor aducător de bine.

Dacă vreți să achiziționați bijuterii de calitate, frumoase, cu benefici pentru sănătatea și dispoziția voastră alegeți E-crystals.com – magazin bijuterii pietre semipretioase.

Puține dintre noi își permit să achiziționeze bijuterii cu pietre prețioase, așa că a alege varianta imediat următoare în privința calității, durității și clarității este o soluție inteligentă cu numeroase beneficii. Există o varietate impresionantă de astfel de pietre semiprețioase în culori răpitor de frumoase, în nuanțe și spectru cromatic extrem de spectaculos. Bijuteriile semiprețioase sunt extrem de interesante și merită toată aprecierea din parte noastră.

Care sunt avantajele alegerii unor bijuterii cu pietre semiprețioase?

În primul rând ar trebui să amintim doar câteva dintre pietrele semiprețioase atât de apreciate de doamne: ametist, agaț, calcedonie, chihlimbar, coral, citrin, cuarț, grant, hematit, jad, onix, opal, pirită, turcoaz, zircon și multe altele.

  • Din vremuri îndepărtate bijuteriile cu pietrele semiprețioase sunt căutate și apreciate pentru proprietățile benefice pe care energiile pe care le degajă le au asupra noastră. În funcție de tipul lor, cercetările au arătat că ele au efect asupra stării noastre generale de sănătate, pentru fertilitate, împotriva unor boli diverse, pentru circulație, pentru a ne vindeca de depresii sau stări de anxietate etc. Încărcate de mit sau pur și simplu realității, aceste calități terapeutice ne pot influența în luarea deciziei de cumpărare. Și dacă credem în aceste lucruri ele chiar pot să se întâmple.
  • Pietrele semiprețioase sunt extrem de frumoase, se găsesc într-o varietate impresionantă de culori, structuri, nuanțe și combinații. Alegerea unor bijuterii cu astfel de pietre le face ușor de asortat oricărei ținute.
  • Sunt de preferat  bijuteriilor cu pietre din plastic sau confecționate în întregime din plastic. Prezența unei pietre semiprețioase în montura unei bijuterii îi conferă o notă elegantă și naturală.
  • Prețurile la care pot fi achiziționate sunt pentru toate buzunarele. În funcție de tipul pietrei semiprețioase preferate, de dimensiune și de alte calități specifice legate de nuanță, formă, inserții, structură etc. prețurile pot varia foarte mult.

Iată doar câteva prezentări ale unor pietre semiperețioase cu beneficile lor, pietre pe care le puteți găsiți și în magazinul de pietre semiprețioase E-crystals.ro

Ametistul face parte din categoria pietrelor cu puternic rol protector și duce armonie pe toate planurile. Conferă purtătorului mai mult curaj, stabilitate, calm și îl ajută să renunțe mai ușor la dependențe. Protejează sistemul digestiv, are efecte calmante în cazul durerilor fizice, ajută în cazuri de insomnie (când e așezat sub pernă) și asigură o stare generală bună.

Citrinul stimulează creativitatea, inhibă depresia și ajută purtătorul să își pună mai bine în valoare calitățile personale. Tracul, emoțiile, frica, stresul, toate sunt reduse și depășite mai ușor cu ajutorul citrinului. E o piatră benefică în momentele de studiu, căci îmbunătățește memoria, concentrarea și învățarea. Este o piatră care se potrivește mai multor zodii. Are efecte benefice asupra inimii, ficatului, rinichilor și ajută la eliminarea toxinelor.

Carneolul duce bunădispoziție și are puternice influențe pe plan afectiv și relațional. Depresia, blocajele mentale, tristețea și alte asemenea trăiri negative sunt reduse cu ajutorul acestei pietre. Îl ajută pe purtător să fie mai încrezător, să ia inițiativa, să se afirme, să își pună mai bine în valoare creativitatea. Carneolul aduce optimism, energie fizică și echilibru în toate.

Granatul este considerat o piatră protectoare și vindecătoare. Apară împotriva accidentărilor și contribuie la vindecarea rapidă a rănilor. A fost folosit multă vreme ca piatră a războinicilor. Granatele roșii, galbene și maro au un efect cald și sunt benefice pentru reglarea dezechilibrelor corpului.

Agatul ajuta la purificarea aurei persoane, are un efect benefic în echilibrarea raportului corp și suflet, tine la distanta ceea ce este negativ în jurul nostru. În cazul femeilor însărcinate, agatul poate face sarcina mai ușor de suportat.

Jadul este o piatră semiprețioasă care aduce multa sănătate și noroc. Jadul este verde, dar el poate avea și culoarea  galbena, maronie, roșie, neagră sau chiar alba. Se spune ca jadul  aduce energie divina și  te ajuta sa fii mai sănătos. Pietrele de culoare verde sunt considerate bune pentru deschiderea chakrei inimii. Orice culoare ai alege, jadul este mereu o alegere foarte buna și potrivita pentru tine.

Cunoscând în detaliu toate aceste beneficii, E-crystals.commagazin pietre semiprețioase vă pune la dispoziție o varietate de mărgele, șiraguri, pietre semiprețioase în forme și dimensiuni diferite, bijuterii, brețari, cercei, inele, pandantive, coliere, seturi de bijuterii. De aici vă puteți achiziționa pietre pentru a confecționa bijuterii și  puteți primi și sfaturi despre ce tip de bijuterie să alegeți în funcție de ce afecțiuni suferiți sau ce beneficii puteți  avea de la piatra semiprețioasă preferată. Alegeți să purtați pietre semiprețioase de la magazinul online E-crystals.com

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii