MENIU CAUTĂ

(P) Mitsubishi Eclipse Cross – Tot ce trebuie sa stii daca vrei sa-l cumperi

Distribuie

Mitsubishi Eclipse Cross este o masina pe care oricine si-ar dori sa o aiba: eleganta, practica si sigura. Cu o personalitate puternica, dinamic si provocator, Mitsubishi Eclipse Cross este oricand pregatit pentru a explora lucruri si locuri noi.

Daca vrei sa cumperi un Eclipse Cross, iata ce trebuie sa stii despre acesta inainte sa mergi la un dealer Mitsubishi in Bucuresti.

Mitsubishi Eclipse 2018 – exteriorul si interiorul te vor convinge

Prima oara cand vezi un Eclipse Cross nu ai cum sa nu fii uimit de designul exteriorului. Este in acelasi timp elegant, dar te si antreneaza pentru a fi gata de actiune. Daca iti place stilul sport, dar iti doresti si un design rafinat, atunci acest model de Mitsubishi este pentru tine.

Stilul modelului Eclipse Cross iti va accelera pulsul si atunci cand vei descoperi interiorul acestei masini. Vei observa luneta care este usor inclinata dar care da o vizibilitatea clara a ceea ce este in jur. Totodata exista si un ecran color Head Up Display care are capacitatea de a reda informatii despre masina.

Alte caracteristici pe care trebuie sa le stii referitor la interiorul si exteriorul unui Eclipse Cross:

 • parbriz si volan incalzite
 • sistem de operare fara cheie
 • frana electrica cu auto hold pentru parcare
 • trapa electrica panoramica
 • senzor de ploaie
 • faruri automate
 • praguri laterale inguste pentru a se evita murdarirea hainelor la urcarea in masina
 • cruise control-viteza pastrata fara a tine piciorul mereu pe pedala de acceleratie
 • sistem de monitorizare a presiunii din anvelope
 • limitator de viteza

Tehnologie si conectivitate umana incluse in Mitsubishi Eclipse Cross

Dincolo de aspectul exterior care te va atrage la un Eclipse Cross, acesta mai dispune si de o tehnologie de ultima generatie care face condusul mai sigur si ii permite soferului sa fie conectat la diferite dispozitive si informatii. Display-ul este unul Smartphone-Link Audio cu touch screen de 7 inchi si cu doua porturi usb. Acest display iti arata cat combustibil consumi dar il poti folosi si pentru a asculta muzica mult mai usor.

Atunci cand conduci un Mitsubishi Eclipse Cross iti poti conecta telefonul la aplicatii prin comenzi vocale. Astfel te poti concentra mult mai bine la drum.

Daca ai nevoie de GPS, Eclipse Cross il are sub forma de harti actualizate si genereaza informatii despre trafic in timp real.

O alta tehnologie pe care o gasesti la Eclipse Cross este touchpad controller. Acest dispozitiv este amplasat discret langa schimbatorul de viteze si iti permite sa controlezi display-ul Smartphone-link doar prin glisarea si apasarea cu degetul.

Super-all wheel control – Mitsubishi Eclipse Cross tine la siguranta ta.

Increderea si siguranta pe orice sosea pot fi sustinute cu ajutorul functiei S-AWC. De exemplu, pe timpul iernii, cand drumul este acoperit de zapada, iar masina este in usoara alunecare, functia S-AWC ajuta la distribuirea in mod optim a cuplului pe rotile din dreapta si din stanga. Mai pe scurt, S-AWC este tot ce are nevoie un Eclipse Cross pentru a detecta conditiile de drum in timp real, dar si pentru a ajuta franarea atunci cand este necesara.

Pentru sporirea sigurantei in timpul condusului, Mitsubishi Eclipse ofera si alte tipuri de tehnologii care:

 • controleaza adaptativ viteza la distanta dintre masini
 • pun in functiune sistemul ce ajuta la prevenirea unui accidente atunci cand, de exemplu, ocolirea devine inevitabila
 • avertizeaza atunci cand se paraseste banda
 • alerteaza traficul din spatele masinii
Comentarii