MENIU CAUTĂ
15 Aug. 2018 13:00

(P) Noii ursuleți brioșă au ajuns la Noriel!

Distribuie

Vrei să-i faci fetiței tale o mică surpriză și nu te-ai hotărât ce să-i iei? Te ajutăm noi cu o idee. Copiii mici, cărora le spunem mereu povești despre ființe fantastice și vrăji de tot felul, caută să descopere și în lumea reală un strop de magie. Așa că atunci când o jucărie drăguță se transformă cât ai spune hocus-pocus într-o prăjiturică sau alt lucru neașteptat, nu este de mirare că aceasta devine preferata lor.

Reține că fetițele iubesc misterul și jucăriile moi, parfumate. Mai ales pe acelea care le poartă cu gândul la cele mai delicioase deserturi, așa cum sunt ursuleții brioșă Cupcake, pe care îi găsești în magazinele Noriel și pe site-ul www.noriel.ro. Pentru că sunt foarte îndrăgiți, am mărit gama cu încă 6 noi variante simpatice și cu parfum îmbietor de vanilie, cafea, coacăze, mentă, caramel sau fructul pasiunii.

Aceste jucării nu reprezintă doar câte o prăjiturică apetisantă, pentru că fiecare se  transformă în câteva secunde într-un ursuleț drăguț, de 15 cm, perfect pentru când copilul are nevoie de un prieten căruia să-i spună toate secretele. Când ursulețul și-a terminat misiunea de ascultător atent, este suficient ca fetița să-i întoarcă marginea rochiței spre exterior și, ca prin minume, va obține o brioșă încântătoare, numai bună de luat în sacul de grădiniță, în coșul de la bicicletă sau oriunde ar merge, pentru ocupă spațiu puțin. Poate fi micul ei secret, prietenul magic care se arată doar atunci când are nevoie de ajutor, de un sfat sau de o încurajare.

Știm că te preocupă sănătatea copilului, dar în acest caz poți să stai linistiță. Ursulețul brioșă este fabricat din plastic și silicon de cea mai bună calitate, fără substanțe chimice dăunătoare, așa că poți să îl oferi tuturor fetițelor cu vâsta peste trei ani.

Ajută-ți și tu fetița să colecționeze ursuleții Cupcake și las-o să se distreze cu cele mai drăgălașe brioșe, care nu expiră niciodată și nici nu îngrașă!

Comentarii