MENIU CAUTĂ
20 Apr. 2018 15:45

(P) Nu au inventat roata, dar au dus mai departe misiunea ei – Tente și soluțiile propuse pentru mobilitate și evoluție

Distribuie

Se spune că pentru a reuși în business nu trebuie să inventezi roata, ci doar să propui o variantă mai bună față de ceea ce piața are deja existent ca opțiune. Iată că Tente, cunoscut producător de roți și role, a demonstrat concret această zicală. Nu ei au inventat roata, dar ei sunt cei care au setat un standard al acesteia.

Axându-se pe roțile industriale, cu multiple utilizări, produsele Tente au devenit în scurt timp un strict necesar. Pe măsură ce evoluția a intervenit, ba chiar s-a impus, a existat desigur interesul de a ține pasul cu acest trend. An după an, cu o contribuție evidentă, Tente a ajuns să fie un nume de reper pe nișa sa, în întreaga lume.

Oferte Tente și alegerea roților industriale

TENTE pune la dispoziție o gamă largă de roți și role industriale. Acestea au aplicabilitate pe diverse domenii, de la cel medical, industrial, de la instituțional la diverse ramuri din industrie, inclusiv industria grea. Tipurile de roți și role sunt create special pentru a răspunde cu succes la cerințele industriei, în mod specific privind modul lor de utilizare. Așa cum este de la sine înțeles că o roată cu rezistență la foc și umiditate va fi aleasă pentru domenii unde aceste caracteristici sunt prezente, una simplistă va fi necesară pentru utilizatorii casnici sau cei comerciali.

Pentru o mai bună înțelegere a ceea ce oferă Tente, merită să observăm și gama de produse. În acest sens, descoperim roțile potrivite pentru a fi atașate pieselor de mobilier, pentru scaune și o clasă aparte pentru cărucioarele din supermarketuri. În sistem medical, roțile pun în mișcare cu rapiditate și eficienţă pentru paturile de spital și diverse aparate din dotarea unității. La capitolul industrie și mai ales la categoria industriei grele se disting roțile și rolele ce au caracteristici specifice, precum rezistență față de anumiți factori, față de alte tipologii.

Cum se aleg roțile

În primul rând, identificarea nevoii vine pe primul plan. În acest sens se determină sarcina ce va fi pusă în seama roților, necesare pentru a-i oferi mobilitate. Desigur că acea greutate va fi distribuită pe roțile din dotare. Însă este de luat în seamă dacă sarcina va fi una mobilă sau nu, dacă este nevoie de transport sau dacă este nevoie să fie susținută și atât.

Rezistența roților poate ceda din cauza presiunii aplicate, dacă aceasta nu este corespunzător corelată cu tipul de materiale din care roțile sunt realizate.

Urmează un lung șir de decizii, de la tipul de rulment, ce poate fi cu bile, ace, bucșă, la tipul de furcă – pivotantă, fixă sau cu frână.

Spus pe scurt, când vine vorba de Tente orice tip de roată se alege cu mult mai ușor. Aici se oferă lunga lista de opțiuni și conform cu aceasta aplicabilitatea. Pentru că interesul acestui producător a fost legat de faptul este nevoie de soluții optime și cât mai personalizate, s-a ținut cont mereu de modul în care s-a adresat publicului.

Soluțiile speciale, așa cum spune și secțiunea adresată serviciilor personalizate reprezintă o nișă aparte ce se adresează celor care nu își găsesc opțiunile deja existente. În acest sens, se pot oferi la cerere, seturi complete de roți, osii și capace de roți; roți electrice pentru paturile de spital – Tente a dezvoltat un sistem ce include o rolă electrică menită să aducă un plus la capitolul mobilitate.

Alte tipuri de roți se referă la cele de ghidare, la protecția cu arc pentru picior, cele cu închidere centrală, roțile cu arc integrat sau pentru sarcini grele. Astfel de exemple demonstrează cu câtă dedicare lucrează Tente, cu câtă pasiune și interes pentru evoluție și pentru a extinde clasa de opțiuni, mai departe de ceea ce înseamnă clasic.

Concluzie

În zilele noastre, roțile par să fie dotări automat integrate la unele piese. Sunt practic detalii necesare, însă cărora nu le acordăm atenție până când nu înțelegem ce diferențe se fac la prezența sau lipsa acestora. Cu atât mai mult pentru că sunt absolut necesare, Tente își revendică dorința de a aduce la îndemâna tuturor dotări cu roți și role care își demonstrează utilitatea în cel mai complex mod.

Comentarii