MENIU CAUTĂ
05 Dec. 2018 11:36

(P) Oferă-le sânilor tăi mărimea și forma dorite !

Distribuie

Nuditatea sânilor este o temă destul de des întâlnită în toate formele de artă și de viață. Diversitatea reprezentărilor artistice arată că aspectul și frumusețea sânilor a fost și este o problemă care ii preocupă deopotrivă pe artiști, bărbați, cât și pe femei. Femeile își doresc un anumit tip de sâni pentru a fi și a se simți frumoase și atrăgătoare. Bărbații au un adevărat cult să aprecieze acest detaliu al siluetei feminine. Artiștii adoră să îl imortalizeze în operele lor de artă. Mai nou în peisaj au apărut și alte personaje. Jumătate artiști și în întregime medici, chirurgii plasticieni caută soluții și oferă șansa de a recrea sânii care să mulțumească pe toată lumea. Asemeni unui artist și Dr. Renert Gad oferă tuturor femeilor dornice să se simtă cât mai mai bine în pielea lor sau să-și recapete încrederea în sine operații estetice de marire sani si implant silicon.

Aveți nevoie de o intervenție estetică de mărire sâni dacă:

 • Considerați că aveți sânii prea mici
 • Observați că sânii prezintă o asimetrie supărătoare
 • Sânii s-au lăsat în urma nașterii sau alăptatului
 • Sănii s-au lăsat după ce ați slăbit mult
 • Ați trecut printr-o mastectomie.

Pentru a beneficia de o astfel de intervenție de mărire sâni trebuie îndeplinite următoarele criterii:

 • Să aveți peste 18 ani
 • Să nu fiți însărcinată sau să alăptați
 • Sa nu fi făcut radioterapie
 • Să înțelegeți în ce constă procedura și ce rezultate poate produce.

Procedurile folosite la ora actuală pentru mărirea sânilor sunt :

Odată cu evoluția medicinei estetice și a mijloacelor de protezare folosite pentru a obține rezultate cât mai bune și cât mai durabile au apărut o serie de proceduri care să mulțumească pe toată lumea.

Mărirea sânilor prin injectare de grăsime

Medicii plasticieni recomandă astăzi cea mai simplă metodă pentru mărirea sânilor, respectiv injectarea cu grăsime proprie. Potrivit ultimului studiu în domeniu,  grăsimea proprie colectată prin liposucție reprezintă o alternativa viabila la tradiționalele implanturi cu silicoane. Însă această metodă  poate fi aplicată numai anumitor femei și are rezultate pentru o perioadă mult mai scurtă de timp.

Prima condiție pentru a beneficia de acest tip de  intervenție chirurgicală este sa aveți o zona donatoare, cu grăsime în exces undeva pe corp. Astfel intervenția se va desfășura în două etape, prima fiind cea de recoltare a grăsimii din zone donatoare, iar cea de-a doua de mărire sâni prin injectarea grăsimii colectate. Grăsimea necesară poate fi extrasă din zona abdominală sau zona coapselor printr-o procedura de liposucție (cu laser). Însă într-o ședință se pot injecta maxim 200 ml de grăsime, deci pentru obținere unor sâni mai mari trebuie suportate mai multe intervenții.
Mărirea sânilor prin injectarea de grăsime proprie este o intervenție care nu lasă cicatrici, fiind mult mai puțin traumatizantă pentru sân. Singura incizie care trebuie făcută este pentru extragerea grăsimii dintr-o zona în care este un surplus de grăsime.

Injecția cu grăsime proprie este soluția ideala și pentru corectarea sânilor lăsații, ca lifting (ridicarea) sânilor. Principalul avantaj îl constituie folosirea unor celule vii existente în propriul organism. Astfel dacă nu sunt injectate substanțe străine în organism, nu exista riscul de respingere a substanței. Astfel obțineți o mărire a sânilor pe cale  naturală, fără riscul unor efecte adverse.

Procedura are două avantaje, vă măriți sânii și scăpați și de grăsimea în exces de pe coapse și de pe abdomen. Injectarea cu grăsime are și unele dezavantaje. Rezultatul durează doar câțiva ani, după doi ani se resoarbe jumătate din cantitatea de grăsime injectata, iar dacă slăbiți se micșorează  și sânii.

Mărirea sânilor prin implant cu silicon

Implanturile cu silicon sunt cele mai moderne și utilizate implanturi mamare la ora actuală. Aceste implanturi sun confecționate la exterior dintr-un un înveliș de silicon, iar la interior au un gel siliconic. Implanturile cu silicon sunt plăcute la atingere și dau senzația unei glande mamare naturale.

Operația de implanturi cu silicoane îmbunătăţeşte considerabil și durabil (10 ani) aspectul fizic al unei persoane. În procedura de mărire a sânilor prin implantul cu silicon, acest implant se introduce în corp printr-un buzunar creat printr-o incizie ce poate fi:

 • la nivelul şanţului mamar – este una dintre cele mai folosite tehnici, marele avantaj al acestei metode este ușurința pentru scoaterea și înlocuirea implanturilor;
 • trans-axilară – presupune o mică incizie făcută în axilă, prin care chirurgul va plasa implantul mamar. Această metodă lasă o mică cicatrice în axila, realizându-se o mărire a sânilor fără cicatrici pe piept;
 • trans-areolară – presupune o incizie semicirculară, exact pe marginea inferioară a areolei, dar nu orice pacientă este candidata potrivită pentru acest tip de intervenție, ci doar cele care au areole mai mari.

Locul de inserție,  tipul de incizie, dimensiunea și forma implantului vor fi stabilite de către doctor împreună cu tine, la consultația preoperatorie, în urma efectuării unor măsurători exact ale sânului și ale toracelui.

După intervenția de mărire a sânilor urmează procesul de recuperare în care trebuie să urmați o serie instrucțiuni obligatorii, de la care nu există excepție pentru reușita operației. Este foarte important ca, în perioada de recuperare, pacienta să fie extrem de atentă la orice semn suspect și să comunice în permanență cu acesta pentru o cât mai rapidă recuperare.

Avantajele acestui tip de mărire sân prin implant silicon sunt aspectul estetic foarte reușit, durata de viață mai mare a rezultatelor.  Dezavantajele sunt o perioadă mai mare de recuperare și faptul că rămân cicatrici pe corp.

Atunci când această intervenție de implant silicon este efectuată de un chirurg estetician calificat, așa cum este Dr. Renert Gad, mărirea sânilor este o operație sigură cu rezultate de lungă durată. Sună și solicită o consultație!

Comentarii