MENIU CAUTĂ

(P) Paște lipovenesc în Delta Dunării

Distribuie

Dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru cea mai așteptată sărbătoare de peste an, ia în calcul o escapadă tradițională la Gulliver Delta Resort 4* din Murighiol. Delta Dunării este locația ideală în care să te relaxezi în natură și să descoperi noi obiceiuri lipovenești într-o locație selectă care respectă tradițiile vechilor pescari staroveri.

Tarife reduse cu 50% la vacanțele pentru Seniori!

Profită de reduceri și alege un sejur Delta pentru Seniori de 5 zile cu ocazia sărbătorilor de Paște. Pachetele de vacanță includ 4 nopți de cazare cu all inclusive și transport cu autocar București-Murighiol-București la tarife speciale. La Gulliver Delta Resort 4*, vei fi răsfățat cu Cină Lipovenească de Paște și preparate locale precum ciorbă de miel, friptura de miel la tava, drob, cozonac, oua roșii. Opțional poți participa și la  Sfânta Slujbă din Seara de Înviere.

Gulliver Delta Resort 4* din Murighiol este un complex nou (parțial dat în folosință în 2016, parțial în 2018) și are elemente arhitecturale inspirate din vechile conacuri lipovenești. Aici te poți bucura de servicii turistice inspirate din tradițiile culinare și folclorice ale vechile comunități de pescari staroveri, stabiliți la gurile Dunării în urma pribegiei de pe vreamea lui Petru cel Mare. La fel de bine, te poți relaxa în cadrul complexului fie în grădina cu hamace, la ping-pong, foosball, iar în zilele calde de vară la piscină.

Activități prin care să descoperi Rezervația Biosferei

Pentru momente active alături de cei dragi, ai posibilitatea să alegi din gama largă de excursii opționale cu barca sau autocarul, în descoperirea minunilor naturii sau spre cele mai importante puncte turistice din Dobrogea.

Descoperă Rezervația Biosferei Delta Dunării la o plimbare boemă cu barca pe lacurile mozaicate cu nuferi și lotuși, sau la amurg când vei putea surprinde spectacolul unic al naturii. Dacă vrei să afli mai multe despre tradițiile locului mergi la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa și locul unic din țară unde întâlnești cai sălbatici și liane grecești. Sau explorează plajele sălbatice de la Sulina și Sfântu Gheorghe.

Vacanța de Paște poate fi un prilej excelente să pornești într-o călătorie spirituală, prin bifarea celor mai importante edificii de cult dobrogene. Unul dintre cele mai importante este Martirionul de la Niculițel, singurul loc din lume unde au fost descoperite moaștele a șase martiri creștini. La fel de impresionante sunt și Mănăstirea Cocoș (unde se afla moastele celor 4 martiri creștini: Zotic, Camasie, Filip și Atal), Mănăstirea Saon (care adăpostește o parte din moaștele Sfintilor Vichente, Maxim Grecul, Inochentie mitropolitul) și  Mănăstirea Celic Dere (cu Icoana făcătoare de minuni care se curăță singură).

Sursa foto: flickr.ro si arhiva personala.

Oferta Speciala Paste Delta Dunarii – Gulliver Delta Resort 4*, Murighiol

*Delta pentru Seniori – tarife de la 699 lei/persoană, 4 nopti de cazare cu All inclusive, Masa festiva de Paste cu bucate lipovenesti, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare), acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, foc de tabără, activități recreative. *Optional – prezenta la Sfanta Slujba in Seara de Inviere! Detalii pe www.gulliverresort.ro . Cerere oferta: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

Comentarii