MENIU CAUTĂ
01 Aug. 2018 15:40

(P) Printrecarti.ro – Anticariat online cu mii de titluri de carti la preturi foarte avantajoase

Distribuie

Printrecarti.ro este acel tip de anticariat, printre ale carui rafturi iubitorii de carte tiparita se pot pierde, petrecand timp de calitate. Foarte important pentru cei carora le place sa citeasca este ca in acest anticariat online pot gasi nu mai putin de 5000 de carti pe care nu le pot achizitiona dintr-un alt anticariat.

Orice persoana care dorește sa acceseze un anticariat online, va putea sa constate ca PrintreCarti este solutia optima pentru orice tip de carte cauta: literatura si critica, dictionare si limbi straine, arta si albume, psihologie, dezvoltare personala, stiinte umaniste, stiinte, istorie si geografie, carte veche, bibliofilie, spiritualitate , religie si multe altele.

Stocul anticariatului online este format din carti semnate de mii de autori si colectiile sunt numeroase. De astfel, aticariatul se adreseaza prin oferta sa in aceeasi masura copiilor  si tuturor adultilor pasionati de citit. Clientii pot fi elevi care cauta sa citeasca carti recomandate in programa scolara, studenti care vor sa-si imbogateasca cunostintele, profesionisti carora le sunt necesare anumite informatii si, pur si simplu, pasionatii de carte scrisa si tiparita.

Preturile afisate pe site, indica pretul final pe care clientul trebuie sa il plateasca. In situatia in care clientul comanda carti care nu mai sunt pe stoc va fi anuntat inainte de a i se livra comanda cu scopul obtinerii acceptului pentru expedierea coletului cu produse in minus fata de ceea ce a comandat. In anticariat se vand in mod preponderent carti la mana a doua (pe rafturile anticariatului pot fi gasite si carti noi), insa in mare pare (aproximativ 99%) se afla intr-o stare buna – cand exista defecte, acestea sunt mentionate la descrierea cartii in cauza.

Achizitionarea cartilor poate fi realizata online, punand produsele dorite in cosul de cumparaturi, sau telefonic. De regula, atunci cand comenzile sunt primite intr-o zi lucratoare pana la ora 15, vor fi expediate in aceeasi zi, in caz contrar, in urmatoarea zi lucratoare. Pe de alta parte, comenzile la telefon se pot face doar de luni pana vineri, intre orele 10:00 si 18:00.

Avantajele cele mai importante ale comenzilor de carti la https://www.printrecarti.ro, constau in:

  • Verificarea cartilor inainte de a fi livrate;
  • Posibilitatea de a alege intre peste 20000 de titluri unice;
  • Coletele cu o valoare de minim 99 de Lei se expediaza gratuit;
  • Clientii pot returna cartile in termen de 30 de zile de la data facturarii;
  • Optiunea pentru livrare rapida are ca rezultat primirea cartilor in cel mult doua zile lucratoare.

Desi piata de carte abunda si de e-book-uri cu diferite subiecte, o carte tiparita nu va putea fi egalata de niciun alt format media, reusind sa ramana in topul preferintelor cititorilor carora le place sa rasfoiasca fila dupa fila, cu atat mai mult daca oferta de carte este accesibila ca pret.

 

Comentarii